Top 10 Beste Opkomende Crypto Coins en Projecten 2024

trending crypto

De beste opkomende cryptomunten hebben de potentie om vroege investeerders enorme winsten te bezorgen. Alleen: welke opkomende crypto zijn het beste? In deze top 10 een overzicht van de de tokens waarvan wij denken dat zij de hoogste potentie hebben. Lees snel verder en sla je slag!

Top 10 opkomende cryptomunten om in te investeren in 2024

 1. Sponge V2 – Bekende meme crypto token met een rijk verleden gaat voor een bijzondere herlancering, wordt de vernieuwde $SPONGEV2 echt ‘bigger and better’ dan zijn voorganger?
 2. Bitcoin Minetrix – Deze opkomende crypto kent een revolutionair stake-to-mine mechanisme, en kan mede daarom weleens de smaakmaker worden van de volgende crypto bull run.
 3. Meme Kombat – Liefhebbers van meme crypto kunnen hun lol op: naast $SPONGE is ook Meme Kombat een van de beste opkomende crypto van de komende periode – strijd mee!
 4. The Graph – Het steeds grotere belang van AI zorgt ervoor dat dit bijzondere AI crypto project waarschijnlijk een grote toekomst tegemoet gaat. Investeer mee in deze opkomende crypto.
 5. Numeraire – Beursgoeroes en DeFi kenners kunnen tokens verdienen door voorspellingen te doen over koersverlopen – laat je superieure kennis zien en win de competitie.
 6. Dogelon Mars – Deze bijzondere meme coin met ruimtevaart thema kan het komende jaar flink in de aandacht komen – Elon Musk gaat naar Mars, ga jij mee met deze raketvlucht?
 7. UniSwap – Met dank aan de bullish vooruitzichten voor de cryptomarkt is het goed mogelijk dat ook de native token van de grootste decentralised exchage nog eens flink in waarde kan stijgen.
 8. Aave – veelgebruikt platform staat relatief laag ten opzichte van de hoogste notering ooit, terwijl het nog steeds een belangrijke DeFi leider is: gaat Aave op de korte termijn weer groeien?
 9. Pepe – Een kikker in het nauw maakt rare sprongen – deze geliefde meme coin profiteerde nauwelijks van de recente bull markt maar lijkt nu de potentie te hebben flink te stijgen.
 10. SEI – Deze geweldige Koreaanse blockchain wist in 2023 harten te veroveren met dank aan een superieure snelheid en lage transactiekosten. Is deze opkomende crypto blockchain de toekomst?

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Overzicht van veelbelovende crypto projecten om in te investeren

Wij willen je graag helpen de opkomende crypto projecten te vinden die het best bij jouw investeringsprofiel en handelsstijl passen. Om dit proces gemakkelijker te maken, hebben we onderstaande reviews geschreven voor alle tokens uit onze toplijst. Hier vind je meer informatie over de geschiedenis van de token, het platform en de trading-geschiedenis. Lees je altijd goed in voordat je investeert.

1. Sponge V2 – Bigger and Better dan het origineel?

De lancering van de eerste Sponge-token ($SPONGE) was een groot succes: de market cap van dit kleine cryptoproject steeg van $1 miljoen naar liefst $100 miljoen, en enkele investeerders liepen weg met meer dan 100x hun originele inzet. Dit was, zeker met het oog op het feit dat dit plaatshad tijdens de cryptodip van het voorjaar van 2023, allerminst een slecht resultaat.

Het ambitieuze projectteam achter de originele $SPONGE token is nu van plan het eerdere succes nog eens te evenaren, of zelfs te verbeteren. Dit willen zij doen middels een herlancering van $SPONGE als SpongeV2. Deze token zal beschikken over een hoop opties en mogelijkheden die bij de originele token niet of minder aanwezig waren. Zo heeft SpongeV2 uitgebreide stakingmogelijkheden en een eigen play-to-earn game.

opkomende cryptomunten sponge

Volgens het projectteam zelf zal SpongeV2 ‘bigger and better’ worden dan het origineel: de eerder genoemde extra opties en mogelijkheden moeten daarvoor zorgen, net als het feit dat de token nu al een sterke community kent, een fors grotere market cap heeft en bovendien een veel groter bedrag aan marketing kan uitgeven. Bovendien staan momenteel alle seinen op groen voor een forse groei binnen de cryptowereld, een enorme verandering ten opzichte van 2023. Zodoende is het niet vreemd te stellen dat $SPONGE (versie 2) wederom x100 kan gaan in waarde.

De SpongeV2 token is een stake-to-bridge token. Dat wil zeggen dat je hem alleen kunt bemachtigen door de originele $SPONGE te kopen, en deze via de website van het project te staken. Hier krijg je het door jouw geïnvesteerde SpongeV1 bedrag terug in SpongeV2 tokens, plus nog eens aantrekkelijke staking bonussen.

Naam Token Sponge V2
Ticker $SPONGE
Koers per 16-01-24 $0,000826
All Time High $0,0024
Totaal aantal tokens 40, 4 miljard

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

2. Bitcoin Minetrix – Revolutie in Cloud Mining

Een van de beste opkomende cryptomunten van dit moment is zonder twijfel de nieuwe Bitcoin Minetrix (BTCMTX) token. Dit is de native token van het gelijknamige platform, waar investeerders die hun token staken mee kunnen minen naar Bitcoin. De bullish verwachtingen rondom de grootste crypto token, onder andere onder invloed van de Bitcoin halving en BTC ETF’s, zullen naar verwachting bijdragen aan de populariteit van Minetrix.

Door Minetrix tokens te staken krijg je (naast extra BTCMTX) zogenaamde Mining Credits uitgekeerd. Deze kunnen gebruikt worden om toegang te krijgen tot de cloud mine van het platform. Door op deze cloud mine aanwezig te zijn, krijg je Bitcoin uitgekeerd. Het principe van een cloud mine is niet nieuw: wat wel bijzonder is, is dat Bitcoin Minetrix het eerste project is dat dit compleet gedecentraliseerd, transparant en zonder torenhoge startbedragen mogelijk maakt.

opkomende cryptomunten Bitcoin Minetrix

De enige manier om toegang te krijgen tot de cloud mine van Bitcoin Minetrix is door de token te kopen en te staken – het is dus niet zo vreemd dat de interesse in deze presale token nu al ontzettend hoog is. Bitcoin Minetrix is een van de beste opkomende crypto projecten die nu nog in de presale zit, momenteel is al $8,6 miljoen opgehaald. Daarmee komt de hard cap van $9,5 miljoen razendsnel in de buurt.

Wie nog wil instappen moet snel zijn. Met de huidige tokenprijs van $0,0129 heb je nu nog de kans deze token zo goedkoop mogelijk aan te schaffen. Dit project kan weleens door het dak gaan, zeker met een bullish Bitcoin markt. Sla daarom toe nu het nog kan.

Naam Token Bitcoin Minetrix
Ticker BTCMTX
Koers per 16-01-24 $0,0129 (Presale)
All Time High $0,0129
Totaal aantal tokens 4 miljard

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

3. Meme Kombat – Alle crypto strijders verzamelen!

Na een bull run op grote crypto volgt vaak een trickle down effect richting kleinere cryptomunten, waarbij het met name kleine meme tokens zijn die de potentie hebben om een enorme groei neer te zetten. Wat dat betreft ziet het er goed uit voor Meme Kombat, een kleine opkomende crypto die kan rekenen op het enthousiasme van investeerders en de ondersteuning van de meme crypto community.

Meme Kombat (de naam is een verwijzing naar de iconische videogame Mortal Kombat) zal beschikken over een bijzonder platform, waarbij tokenhouders in kunnen zetten op AI-gestuurde gevechten tussen verschillende bekende figuren uit de meme crypto wereld. Zo zullen onder meer Wojak, Pepe the Frog en Floki vertegenwoordigd zijn in hun meest vechtlustige vorm. Voorspel je de uitslag van een dergelijke matpartij goed, dan krijg je als beloning extra $MK tokens uitgekeerd.

Opkomende cryptomunten Meme Kombat

Daarnaast beschikt Meme Kombat over een hoge staking APY, die mede betaald kan worden door winsten uit het GambleFi platform. Wie weinig heeft met meme crypto, maar wel graag geld wil verdienen met opkomende crypto projecten, kan dus ook goed bij Meme Kombat terecht.

Tokens zijn nu nog te koop in de presale, wie nog toe wil slaan moet echter wel snel zijn. Momenteel is al $7 miljoen in het project geïnvesteerd, waardoor de hard cap ($8 miljoen) angstvallig dichtbij komt. Wil je nog mee doen, dan kun je het beste vandaag nog kijken of de token nog beschikbaar is.

Naam Token Meme Kombat
Ticker MK
Koers per 16-01-24 $0,0279 (Presale)
All Time High $0,0279
Totaal aantal tokens 120 miljoen

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

4. The Graph – Opkomend AI crypto project

In de huidige financiële wereld wordt AI steeds belangrijker, zeker nu de mogelijkheden op dit gebied steeds verder groeien. In dat licht is The Graph een veelbelovend AI crypto project. Het doel van dit platform is een gedecentraliseerd protocol te realiseren, waarop data van blockchain netwerken zonder hulp van tussenpersonen opgevraagd kan worden. Dit zou met name dApp ontwikkelaars ten goede moeten komen.

Om het indexatieproces te optimaliseren en de nauwkeurigheid van zoekresultaten te verbeteren wordt gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie. The Graph is een ERC20 platform, dat gebruik maakt van een gedecentraliseerd netwerk van nodes om tot de gewenste resultaten te komen.

beste opkomende crypto graph

Het platform is ontworpen om schaalbaar en modulair te zijn, zodat ´subgraphs´ eenvoudig gemaakt en aangepast kunnen worden. De native token van het project, $GRT, wordt gebruikt om deelnemers te stimuleren te helpen bij de ontwikkeling van het platform.

The Graph heeft door het slimme gebruik van AI en de nadruk op gebruiksgemak voor ontwikkelaars in de dApp-sector de potentie om als lange termijn crypto nog flink te groeien. Deze token is er daarom eentje om in de gaten te houden.

Naam Token The Graph
Ticker $GRT
Koers per 16-01-24 $0,1661
All Time High $2,88
Totaal aantal tokens 10.792.995.506 $GRT

5. Numeraire – Platform voor beursgoeroes

Numeraire is misschien wel het beste opkomende crypto platform voor DeFi nerds, beursgoeroes en andere rekenwonders. In een poging om het onderzoek naar kunstmatige intelligentie te bevorderen, houdt dit platform namelijk competitietjes waar datawetenschappers modellen moeten maken voor de financiële marketen.

De meest accurate modellen worden niet alleen beloond met $NMR tokens, de inzichten en voorspellingen van de huis-tuin-en keuken analisten worden ook gebruikt om het financiële kapitaal van Numeraire te besturen. Deelname aan de toernooien is niet gratis: spelers moeten tokens inzetten om hun kwaliteit en kunde te kunnen showen.

beste opkomende crypto numeraire

Daarnaast is $NMR ook de governance token van het platform: het zijn de tokenhouders die beslissen over belangrijke voorstellen en wijzigingen aan het platform. Aangezien het publiek voor deze token bestaat uit bonte verzameling aan financieel experts, kunnen discussies er nog weleens fel aan toegaan.

Deze token heeft de potentie om flink te groeien, al is het maar omdat een groot aantal mensen met verstand van zaken elke dag met dit opkomende crypto platform in de weer is. Zou de redactie van Bitcoin Magazine al op Numeraire actief zijn?

Naam Token Numeraire
Ticker $NMR
Koers per 16-01-24 $17,75
All Time High $168,94
Totaal aantal tokens 11 Miljoen NMR

6. Dogelon Mars – Smaakmaker in crypto ‘space’?

In zekere zin is Dogelon Mars een wat verouderd meme coin project: in die zin is het nauwelijks voor te stellen dat de token, gemaakt met een knipoog naar de Mars-projecten van Elon Musk, een flinke stijging mee zal maken. Toch is Dogelon Mars ($ELON) wat ons betreft een crypto met potentie.

Dogelon Mars wist in het verleden de aandacht te trekken door de helft van de tokens in een crypto airdrop cadeau te doen aan Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum. Wat weinig mensen hadden verwacht, gebeurde: Buterin besloot daadwerkelijk deze tokens te gebruiken. Niet door te handelen, maar door deze weg te geven aan goede doelen. Dit zorgde voor veel media aandacht, en stuurde deze ruimtetoken op een raketvlucht naar de maan.

opkomende crypto dogelon mars

Het ziet ernaar uit dat dit jaar de nodige aandacht voor deze token gegenereerd kan worden, aangezien het Mars project van SpaceX momenteel grote vorderingen doormaakt. Binnen vijf jaar zouden mensen op de rode planeet moeten staan, en de cryptobaas zelf heeft de ambitie om Mars te koloniseren.

Uiteraard gaat dit om ontwikkelingen die in de komende vijf tot tien jaar relevant zullen zijn – echter zal met elke nieuwe testlancering, elke nieuwe ontwikkeling en elk ander nieuwtje omtrent dit megalomane project de Dogelon Mars token weer volop in de schijnwerpers komen. Daarom kan het geen kwaad in te zetten op deze opkomende meme crypto.

Naam Token Dogelon Mars
Ticker $ELON
Koers per 16-01-24 $0.000000168
All Time High $0,00003263
Totaal aantal tokens 1 biljard

7. UniSwap – Groei voor grootste DEX?

UniSwap is de grootste DEX ter wereld, die met name uitblinkt omdat op dit compleet gedecentraliseerde platform veel kleine opkomende crypto te koop is. Zonder tussenpersonen kun je hier peer-to-peer in crypto handelen. UniSwap beschikt echter ook over een eigen beloftevolle token, de UNI.

De prijzen op UniSwap worden bepaald door een Automated Market Maker, een algoritme dat uitgaat van de wet van vraag en aanbod. Wanneer een trader een bepaalde token wil kopen, wordt een deel van de beschikbare liquiditeit uit de pool gebruikt om de transactie mogelijk te maken.

opkomende cryptomunten uniswap

Met de voorziene groei van crypto die aanstaande lijkt, kan het lonend zijn om in de UNI token te investeren. Dit maakt niet alleen handelen in tokens op dit ERC20 netwerk gemakkelijker, het geeft jou ook medezeggenschap bij de ontwikkeling van de grootste DEX ter wereld.

Bovendien staat de token relatief laag in vergelijking met de hoogste waarde aller tijden ($41,37) die tijdens de bull market van mei 2021 gehaald werd. Een herhaling, of zelfs een verbetering van deze cijfers lijkt mogelijk te zijn voor deze opkomende crypto.

Naam Token UniSwap
Ticker UNI
Koers per 16-01-24 $6,85
All Time High $44,97
Totaal aantal tokens 1 Miljard

8. Aave – Gebruik platform helpt AAVE omhoog

Het peer-to-peer leenplatform Aave is één van de grootste opkomende cryptoprojecten in de wereld van Decentralised finance, met meer dan $900 miljoen aan transacties in de afgelopen 30 dagen. Als platform is het één van de grootste projecten die ooit als layer 2 netwerk op ERC20 gelanceerd is.

Wat opvalt is dat de token relatief laag staat ten opzicht van haar ATH. Deze staat op $666,86, terwijl de token momenteel al tijden bungelt tussen $100 en $110 – het gebruik van het platform is echter allerminst afgenomen. Sterker nog: de bullmarkt die volgens velen aanstaande is zal het platform alleen nog maar verder in gebruik omhoog stuwen.

opkomende cryptomunten aave.png

Het spreekt voor zich dat bij een toename van het gebruik van het platform, ook de waarde van de AAVE token zal stijgen. Deze token wordt gebruikt als een governance token, maar het is ook mogelijk om ermee te traden, en bijvoorbeeld met AAVE te investeren in andere ERC20 tokens.

Aave kent naast deze native token nog een ander belangrijk betaalmiddel, de DAI. Deze stablecoin kan echter niet in waarde stijgen, omdat ze gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar. Anders dan veel andere stablecoins wordt de dekking van DAI verzekerd aan de hand van crypto investeren, waardoor dit project daadwerkelijk decentraal is.

Naam Token Aave
Ticker AAVE
Koers per 16-01-24 $106.06
All Time High $666.86
Totaal aantal tokens 16 Miljoen

9. Pepe – Maakt deze kikker binnenkort een sprong?

In 2023 leek het er even op dat het voorbij zou zijn met de populariteit van meme coins rondom honden (met name Shiba Inu’s). Een nieuwe token, gecentreerd rondom een vulgaire (racistische) meme kikker genaamd Pepe the Frog wist de harten van investeerders te veroveren. De waarde van de token steeg in korte tijd met liefst 5000%.

Ondertussen heeft de Pepe coin koers meer dan 70% ingeleverd ten opzichte van haar hoogste waarde ooit ($0.000004354). Er zijn echter verschillende redenen om aan te nemen dat juist Pepe (PEPE) nog een sprong kan gaan maken in de aankomende periode: een kikker in het nauw maakt immers rare sprongen.

opkomende cryptomunten pepe

Zo heeft de token, anders dan vrijwel alle andere crypto en bekende meme coins, nauwelijks geprofiteerd van de bull run van oktober/november 2023. Als een van de weinigen schrijft Pepe over de periode juni 2023 – januari 2024 rode cijfers. Het is goed mogelijk dat deze uitgestelde groei op de korte termijn alsnog zal komen.

Pepe is uit de top 100 op het gebied van market cap gevallen, maar een kleine groei kan de meme coin weer terug op de rails brengen. Wanneer investeerders Pepe weer een kleine opmars zien maken, zullen zij ongetwijfeld terugdenken aan de resultaten van 2023. Deze opkomende crypto is door haar fans nog lang niet vergeten.

Naam Token Pepe
Ticker PEPE
Koers per 16-01-24 $0.000001214
All Time High $0.000004354
Totaal aantal tokens 420,690,000,000,000 PEPE

10. SEI – Koreaanse Layer-1 blockchain heeft potentie

De Koreaanse layer-1 blockchain SEI en haar gelijknamige eigen token wisten in 2023 de aandacht op zich te vestigen door schijnbaar vanuit het niets de top 100 grootste crypto’s binnen te knallen. Het was een van de snelst groeiende crypto van het jaar. Veel mensen voorzien een grote toekomst voor deze token, mede vanwege de sterke technologie achter de cryptomunt.

Zo is het SEI netwerk supersnel: het kan meer dan 20.000 transacties per seconde verwerken. Volgens de ontwikkelaars zelf is SEI de ‘snelste blockchain’, mede dankzij het Twin Turbo Consensus mechanisme. In de geest van de transparante DeFi wereld is de chain volledig open source, en kan het bovendien gekoppeld worden aan andere DeFi blockchains.

opkomende crypto sei

Voordat de launch van SEI een feit was, werd er eerst uitgebreid gebruik gemaakt van het testnet. Hier hebben meer dan 100 miljoen transacties plaatsgevonden, voordat de chain en de token definitief gelanceerd werden.  In deze periode werd ook de beveiliging van de chain geoptimaliseerd.

De Koreanen hebben puik werk geleverd. Meer en meer investeerders zullen deze buitengewoon betrouwbare en snelle blockchain op korte termijn gaan omarmen. Daarmee is SEI een van de beste opkomende crypto projecten om nu in te investeren.

Naam Token SEI
Ticker $SEI
Koers per 16-01-24 $0.8301
All Time High $0,8755
Totaal aantal tokens 10 miljard

Wat onderscheidt opkomende crypto van andere crypto´s?

Wat is het verschil tussen opkomende crypto projecten en ‘gewone’ crypto projecten? Het antwoord op deze vraag is een discussie die nog steeds gaande is. Veel investeerders, analisten en traders zullen zeggen dat opkomende crypto projecten investeerders de kans bieden om hoge winsten binnen te halen: dit is vaak mogelijk wanneer tokens een relatief kleine market cap hebben, maar wel de potentie om flink te stijgen. Dit is mogelijk onder bijvoorbeeld de invloed van media aandacht.

Cryptopuristen zullen zeggen dat een opkomend project iets moet toevoegen aan de cryptowereld, wat tot dan toe nog niet bestond. Verfrissende tokenomics, extra functionaliteiten of revolutionaire verdienmodellen kunnen ervoor zorgen dat een cryptoproject het predicaat veelbelovend opgespeld krijgt. In onze lijst zijn wij uitgegaan van beide definities, waardoor niet alleen tokens met een extreem lage market cap opgenomen zijn in onze lijst, maar ook tokens die door hun design de potentie hebben om nog flink te groeien.

Checklist – Controleer dit voordat je investeert in opkomende crypto

Heb je een nieuwe opkomende cryptomunt gevonden waar je erg enthousiast over bent? Waarschijnlijk sta je dan te popelen om te investeren. Bedenk je echter wel goed dat er veel malafide cryptoprojecten bestaan. Hou om problemen te vermijden het volgende in gedachten: wanneer je een auto koopt, maak je altijd eerst een testrit. Wanneer je een crypto investering doet, is het ook altijd zaak deze eerst uitvoerig te checken.

 • Nut – Veel cryptoprojecten hebben een goede use case en voegen echt iets toe. Tokens met een nuttige functie hebben meer kans winst te genereren dan tokens die niet goed uitgedacht zijn.
 • Tokenomics – De verdeling van de munten is belangrijk om in te schatten hoe succesvol een token zal kunnen zijn. Hoeveel procent van de tokens gaat naar liquiditeit, is er een marketingbudget voorzien? Hebben we te maken met een staking coin, en kent de token een burning mechanisme?
 • Lock-Up periode – Wanneer een deel van de tokens aan het team is toegewezen, dan zal er vaak sprake zijn van een periode waarin zij deze bezittingen niet kunnen gebruiken – hoe langer deze periode duurt, hoe waarschijnlijker het is dat het team gecommitteerd is aan het succes van de token.
 • Oprichters – Een blik op het projectteam kan je veel vertellen over de betrouwbaarheid van de token. Zijn de oprichters anoniem of openbaar, hebben zij ervaring met dergelijke projecten?
 • Roadmap – In de roadmap van een project vinden we de belangrijkste plannen, doelstellingen en een tijdslijn. Heeft een project eerdere doelstellingen (op tijd) gehaald?
 • Community – Een groot deel van het succes van een opkomende crypto hangt samen met de community: check de verschillende social media kanalen. Met name Twitter, Telegram en Discord zijn voor cryptoprojecten populaire kanalen waar de community samenkomt.

Stappenplan investeren in $SPONGE – de beste opkomende crypto van 2024

Uit ons onderzoek komt $SPONGE (specifiek hun SpongeV2 variant) naar voren als de beste opkomende cryptomunt van dit moment. In onze uitgebreidere review hebben we al beschreven dat het hier gaat om een stake-to-bridge token. Aangezien dit proces niet heel bekend is, hebben wij het precieze aankoopproces hieronder in een overzichtelijk stappenplan uitgeschreven. Mocht je al over Sponge V1 tokens beschikken, dan kun je deze staken door naar de $SPONGE website te gaan en op ‘Want to bridge your $SPONGE? Click here’ te klikken.

$SPONGE Kopen en Staken

 1. Stap 1: Maak een crypto wallet aan

  Maak een crypto wallet aan waarvan je weet dat deze de aankoop van $SPONGE ondersteunt. Een voorbeeld van een dergelijke wallet is MetaMask, dat bovendien zeer goed beveiligd en extreem gemakkelijk in gebruik is.

  Je kunt MetaMask gebruiken als extensie in je browser, maar er ook voor kiezen deze crypto wallet op je telefoon te installeren. Zowel op iOS als op Android is de app beschikbaar.

 2. Stap 2: Stort Ethereum in je MetaMask wallet

  Via een crypto exchange kun je snel en gemakkelijk Ethereum en andere cryptomunten kopen. Deze moet je over schrijven naar je MetaMask wallet. Zoek je wallet address (dit is vergelijkbaar met een bankrekeningnummer) en kopieer en plak deze. Druk op ‘sent’ om de tokens vanuit je exchange wallet naar je ERC20 wallet over te schrijven.
 3. Stap 3: Connect je wallet

  Op de officiële website van $SPONGE kun je gemakkelijk je wallet connecten. Om dit te doen klik je op ‘connect wallet’, kies jij jouw ERC20 wallet. Een pop up scherm verwijst je door naar de door jouw gedownloade wallet extensie.
 4. Stap 4: Koop Sponge V1 tokens

  Vul het Ethereum bedrag in dat jij in Sponge wilt investeren in, en bevestig de aankoop. Wanneer je nu via de website Sponge V1 token koopt, zullen deze automatisch in een smart staking contract gezet worden: je krijgt deze dus niet uitgekeerd. Op het moment dat Sponge V2 gelauncht wordt, krijg je de tokens in je wallet gestort en kun je er ook mee handelen.

Wil je meer weten over Spongen V2 kopen? Aanvullende informatie en een uitgebreidere handleiding over Sponge V2 kopen is te vinden in het gelinkte artikel.

Conclusie

De verwachtingen binnen de crypto wereld voor het komende jaar zijn hooggespannen, enkele nieuwe en kleinere tokens maken kans op de titel ‘beste opkomende crypto’. Dit zijn tokens met een grote use case, sterke tokenomics en een community die gelooft in de token en bereid is zich hiervoor in te zetten.

Bij het samenstellen van onze top 10 hebben we verschillende roadmaps, whitepapers en tokenstructuren naast elkaar gelegd, en zij we tot de conclusie gekomen dat de $SPONGE token (die opnieuw gelanceerd zal worden) de meeste potentie heeft om traders die nu investeren flinke winsten op te leveren. Eerder heeft deze token zich al bewezen door (onder bijzonder slechte omstandigheden) x100 te halen. Dit schept vertrouwen en hoop voor de toekomst.

Wie nu in wil stappen in deze stake-to-bridge token kan het beste via de website van het project SpongeV1 tokens kopen. Deze worden, met een bijzonder aantrekkelijke rewardsstructuur, omgezet naar SpongeV2 tokens. Laat deze herkansing op grote winsten bij de beste opkomende crypto niet lopen!

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Welke opkomende coin gaat het meest stijgen in 2024?

Wat zijn de beste opkomende crypto projecten?

Wat is de beste onbekende opkomende crypto?

Hoe kan ik investeren in opkomende crypto?

Referenties

Lees meer over:

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

frogwifhat Nieuws
Nieuwe Crypto Meme Frogwifhat Live, Volgende Volgende Dogwifhat Of PEPE?

Vandaag is de nieuwe Frog Wif Hat token ($FWIF) gelanceerd op de decentrale exchange Uniswap....

Nieuws
‘Pre-halving top’ binnenkort aanstaande voor bitcoin koers?

De run van bitcoin is eind februari in de kiem gesmoord en ook analisten lijken...

Bitcoin bekende vs. onbekende crypto Nieuws
Bitcoin koers bereikt hoogste punt sinds december 2021

De prijs van Bitcoin, de grootste cryptocurrency, heeft een indrukwekkende sprong gemaakt. De prijs van...

Nieuws
Verenigd Koninkrijk wil cryptocurrency’s als eigendom erkennen

Het Verenigd Koninkrijk (VK) neemt significante stappen richting de integratie van cryptocurrency's in zijn rechtssysteem....

Bitcoin Nieuws
Analist: ‘Bitcoin staat voor zijn traditionele parabolische rally’

Als we de populaire analist Kevin Svenson mogen geloven, dan staat bitcoin op het punt...

Lees meer