Altcoin van de Week: Ethereum

1010 totale weergaven

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. ETH is deze week Altcoin van de Week. Ethereum stond de laatste tijd in de belangstelling vanwege de uitgestelde Constantinople Hardfork. ETH is de afgelopen tijd stuivertje aan het wisselen met XRP en staat op de 3de plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim 12 miljard dollar.

Altcoin van de Week: ETH

Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “ETH tikte in december een ‘low’ aan van $80 en verdubbelde vervolgens in enkele dagen tijd. De correctie die vervolgens vanaf $160 werd een halt toegeroepen bij $120. Het huidige niveau van $126 biedt een mooie Risk/Reward-verhouding om wat ETH op te pikken voor een rit richting de $160″.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer Altcoins van de Week?

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.