1126% stijging reëel voor SHIB na lanceren Meme Coin-index, waarom stijgt Shiba Inu nu?

shib koers

Shiba Inu wist over de afgelopen dagen weer een aanzienlijke stijging door te maken en crypto experts verwachten zelfs een 1.126% stijging voor de op een na grootste meme coin van de wereld. Waarom stijgt Shiba Inu en hoeveel kan deze meme coin waard worden?

De Shiba Inu koers is over de afgelopen 24 uur met 3,86% gestegen naar een waarde van $ 0,00002354. Met de huidige koers is de Shiba Inu coin nu 3,14% meer waard dan een week geleden. Desondanks is de Shiba Inu koers nog altijd 15% minder waard tegenover vorige maand.

shib koers
Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De Shiba Inu community is echter erg optimistisch over verdere stijgingen nu er meerdere crypto experts zijn geweest die positieve koers verwachtingen hebben gedeeld.

Lucie, een marketing specialist van Shiba Inu, deelde onlangs haar positieve Shiba Inu koers verwachting op X.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1788128950146797796%7Ctwgr%5E5637e1445475d92740268444680ddc9717f6d944%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthecryptobasic.com%2F2024%2F05%2F10%2Fshiba-inu-could-spike-1126-to-0-0002858-based-on-these-developments%2F

Lucie denkt dat de Shiba Inu koers zich opmaakt voor een significante doorbraak in het huidige bull seizoen. Ze gebruikt voor haar voorspelling het voorbeeld van Shiba Inu coin in 2021, toen de koers in enkele dagen van $ 0,000007210 naar een recordhoogte van $ 0,00008845 wist te stijgen. Dit is een stijging van 1.126% in enkele dagen.

Op het moment dat de Shiba Inu koers vandaag eenzelfde soort stijging zou doormaken zou het stijgen naar een waarde van $ 0,0002858, dit zou Shiba Inu dan ook meteen de grootste meme coin van de crypto markt maken.

De belangrijkste redenen achter een mogelijke crypto rally voor de Shiba Inu coin zijn de sterke community van Shiba Inu, het robuuste Shibarium ecosysteem en de lancering van de meme coin index door VanEck.

  • Sterke community: De community van Shiba Inu heeft al jaren laten zien volledig toegewijd te zijn aan het succes van deze meme coin en is ook nog altijd bezig om het ecosysteem door te ontwikkelen, zodat het zich weet te onderscheiden van andere meme coins.
  • Robuuste Shibarium Layer-2 oplossing: Daarnaast is het Shibarium platform steeds populairder aan het worden en worden er hier nog altijd nieuwe upgrades doorgevoerd om het platform te verbeteren. Op 2 mei werd er een nieuwe upgrade doorgevoerd die de gebruikers ervaring verbeterde en het makkelijker moet maken voor ontwikkelaars op het platform. Nu de activiteit op dit platform groot blijft, zal ook de vraag voor de Shiba Inu coin hoog blijven. Dit zal uiteindelijk een belangrijke rol spelen in de toekomst van de Shiba Inu koers.
  • Lancering meme coin index: Shiba Inu werd erkend in de onlangs gelanceerde VanEck meme coin index, MarketVector. MarketVector is een tool die de prestaties van de 6 grootste meme coins bijhoudt. In deze index werd impact, stabiliteit en de invloed van Shiba Inu op de crypto markt nogmaals bevestigd.

Ondanks de sterke community en de recente positieve ontwikkelingen lijkt een stijging van boven de 1.000% enigszins onwaarschijnlijk voor een crypto met een marketcap van boven de $ 13 miljard. Er zijn echter een aantal kleinere crypto tokens die wel in staat zijn om dit soort stijgingen door te maken op het moment dat ze de nodige tractie winnen binnen de crypto community.

Hieronder bespreken we daarom 2 crypto’s die beide in staat zijn om aanzienlijke stijgingen door te maken op het moment dat ze gelist worden op exchanges.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een nieuwe meme coin die bezig is aan de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor Dogecoin. Het maakt dit mogelijk door zijn DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere grote blockchains. Zo zal deze token onder andere ontwikkeld worden op de Ethereum, BNB, Base, Polygon, Solana en Avalanche blockchains.

Gebruikers van Dogeverse zijn hierdoor in staat om te profiteren van de beste functies van hun favoriete blockchains. Ook geeft het Dogeverse project aan hierdoor te kunnen genieten van betere liquiditeit, waardoor het snellere en goedkopere transacties aan kan bieden.

Dogeverse

Met snellere en goedkopere transacties weet Dogeverse al een aantal van Dogecoin’s grootste gebreken op te lossen. Door een staking mechanisme in te voeren gaat Dogeverse hier nog een stap verder in. 20 miljard van de totale token supply van 200 miljard tokens zijn gereserveerd voor staking beloningen en op dit moment is er sprake van een APY van 68%.

De Dogeverse presale bleek al snel een succes en wist binnen korte tijd zijn doel van $ 13 miljoen bij elkaar te krijgen. Hierdoor bevindt de presale zich in zijn laatste fase en hebben investeerders nu nog maar beperkt de tijd om in te stappen voordat de Dogeverse token gelist wordt op exchanges.

 

WienerAI (WAI) – brengt werelden van AI-crypto en meme coins bij elkaar

WienerAI is een nieuwe meme coin die de werelden van AI-crypto en meme coins bij elkaar brengt via zijn unieke mascotte. WienerAI heeft namelijk een ‘wiener’ hond als mascotte die beïnvloed is door AI. Op deze manier heeft het project dan ook al de nodige aandacht gekregen vanuit zowel de AI-crypto als meme coin community.

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132, toen een wetenschapper bezig was met de creatie van de ultieme AI-compagnon. Door een ongeluk tijdens zijn creatie mengde deze wetenschapper per ongeluk het DNA van een hotdog in zijn experiment. Dit leidde tot de introductie van de hilarische WienerAI.

WienerAI heeft ook utility door zijn staking mechanisme. Binnen dit staking-mechanisme zijn gebruikers in staat om de native WAI-token te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 662%.

De presale van de WAI-token heeft inmiddels al meer dan $ 1,4 miljoen op weten te halen. WAI-tokens kosten $ 0,000705 per stuk, maar zullen in minder dan 24 uur gaan stijgen in prijs, of wanneer de presale zijn volgende doel van $ 1,66 miljoen bereikt. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...