4 redenen om de cryptomunt Stellar te ‘hodlen’

775 totale weergaven

Open source is ‘hot’ ook als het aankomt op betalingen. Dat is in het voordeel van betaalplatform Stellar ( XLM ): een snelgroeiende cryptomunt die blijft innoveren, enorm veel transacties faciliteert en de interesse geniet van grote financiële instellingen.

4 redenen om de cryptomunt Stellar te ‘hodlen’

Wat onderscheidt Stellar van de rest?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

1. Transactievoordelen

Om te beginnen zit Stellar in de top als het gaat om transactiesnelheden en heeft het enorm lage transactiekosten. Kijkend naar een jaar geleden heeft het platform enorm veel verbeteringen ondergaan, waardoor de waarde van de munt met meer dan 2.500% omhoog geschoten is.

2. Partnerships

Stellar heeft partnerships met onder meer IBM en de grootste bank van India; ICICI. Deze deals hebben ervoor gezorgd dat veel beleggers vertrouwen hebben gekregen in de munt, en dat er waarschijnlijk nog veel investeerders wachten op een kans om in te stappen. Snelle groei, zoals we dat zien bij Stellar, is vaak een indicator dat beleggers kopen en vast houden. Partners en grote beleggers zijn geïnteresseerd in het behalen van winst op lange termijn. Door te kopen en ‘holden’ betekent dat de schaarste van munten toeneemt en ook de waarde daarvan.

3. Het team achter Stellar

Het succes van Stellar zit hem niet alleen in de partnerships, of de transactiesnelheid . Het team, en met name de oprichter, Jed McCaleb, wiens succesverhalen in de crypto wereld bekend zijn, hebben ervoor gezorgt dat de munt blijft presteren.
Jed McCaleb heeft een sterk team bij elkaar gebracht die allemaal gepassioneerd zijn over de munt en de visie ervan. Hij heeft ook andere soortgelijke projecten opgezet als Edonkey, een peer-to-peer muziek uitwisseling platform, en heeft hij Mt.Gox opgezet, een van de eerst crypto ruilbeurzen dat op een bepaald punt 60% van bitcoin in handen had.

4. Echte oplossingen voor de echte wereld

In de huidige markt is elke digitale munt of token die geen enkele praktische toepassing heeft in de echte wereld zo goed als niets waard. De consument zoekt naar systemen die oplossingen bieden in hun dagelijkse problemen. Stellar vult het traditionele banken systeem aan door gebruikers enorm snel en gemakkelijk toegang te geven tot hun fondsen.

Dit is een gedecentraliseerd systeem, daarmee heeft het een wereldwijd bereik en maakt het dus niet uit waar de gebruiker zich bevindt. Met Stellar, heb je alleen een smartphone nodig om geld te kunnen ontvangen en verzenden, waar je ook bent.
Wat nog belangrijker is; Stellar neemt momenteel het leiderschap als je het hebt over transacties. Met het toenemende gebruik van Stellar, en de toenemende vraag, zal de waarde van de munt blijven stijgen en waarschijnlijk van de huidige rang, 7, stijgen naar de top 5.

Altcoin van de Week

Stellar was vorige week “Altcoin van de Week” bij BitcoinMagazine NL >>

Bron: Crypto Globalist

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Lees meer over:
betalingenhodlStellar

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...