99BTC haalt $ 2,2 mln op in crypto presale terwijl Bitcoin daalt – beste crypto investering tijdens Bitcoin dip?

1463 totale weergaven
99Bitcoins koers verwachting

Het crypto educatie platform van 99Bitcoins (99BTC) ging onlangs de volgende fase in van zijn succesvolle presale. Dit platform vormt die ideale tool om bekend te raken met Bitcoin en de crypto markt.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Bitcoin dipt nu meer gebruikers instappen – is dit de kans voor 99Bitcoins om te excelleren?

Na een goede start van 2024 is het tweede kwartaal van dit jaar niet zo positief gewest voor Bitcoin (BTC). Sinds dat de grootste crypto van de wereld in maart zijn piek behaalde heeft het meer dan 17% van zijn waarde verloren. Alleen in juni is Bitcoin al meer dan 10% gedaald.

Er zijn meerdere factoren die hier een belangrijke rol bij hebben gespeeld.

  • Duitsland verkoopt 50.000 BTC: Duitsland is onlangs begonnen met de verkoop van de in beslag genomen BTC voorraad van Movie2k. Deze hoeveelheid BTC heeft op dit moment een waarde van $ 3 miljard.
  • Mt. Gox kondigt terugbetaling aan crediteuren aan: Mt. Gox kondige op 24 juni aan dat het de $ 9,4 miljard aan Bitcoin terug gaat betalen aan zijn 127.000 crediteuren. Deze crediteuren hebben meer dan 10 jaar moeten wachten en deze uitbetaling kan de verkoopdruk van Bitcoin verder verhogen.
  • CFTC houdt Jump Trading in de gaten: CFTC beschuldigt Jump Trading en Terra oprichter Do Kwon van samenzwering om de Terra UST-koers te beïnvloeden. Deze samenzwering zou een katalysator hebben gevormd tijdens de crypto winter van 2022.
  • Zorgen over beleid Federal Reserve: een recente uitspraak van de FED gaf crypto experts het idee dat er in 2024 minder rentetarief verlagingen plaats gaan vinden dan verwacht. Iets wat een zeer negatieve invloed kan hebben op de crypto markt.

Ondanks deze negatieve factoren zijn er echter redenen om optimistisch te blijven. Het hernieuwde enthousiasme binnen de crypto markt heeft namelijk nieuwe gebruikers aangetrokken. Dit wordt bewezen door de aanzienlijke stijging in het aantal nieuwe wallet adressen, dat tegen het einde van mei maar liefst de 1,3 miljard behaalde.

wallet
Aantal wallet adressen stijgt naar 1,3 miljard – Bron: Glassnode

De huidige correctie van Bitcoin vormt dan ook een goed moment om Bitcoin te kopen tegen een gereduceerde prijs.

Toch zullen investeerders eerst een goed begrip van Bitcoin en de crypto markt moeten krijgen voordat ze beginnen met investeren.

Dit is waar 99Bitcoins naar voren komt als een waardevolle bron van crypto informatie en als een site die nieuwe investeerders opleidt over de crypto markt.

Wat is 99Bitcoins?

99Bitcoins is een crypto educatie platform dat gebruikers alles leert over de crypto markt. Het project heeft ondertussen al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTubekanaal. Hiermee is het een van de marktleiders op het gebied van crypto educatie.

Deze positie in de industrie heeft ervoor gezorgd dat dit project al snel meer dan $ 2,2 miljoen op wist te halen tijdens zijn presale. De belangrijkste reden dat zijn presale zo grote succes bleek is het nieuwe Learn-to-Earn (L2E) platform dat 99Bitcoins aanbiedt.

Binnen dit systeem zullen gebruikers crypto kunnen verdienen, terwijl ze opgeleid worden voer de fundamenten van de crypto markt. De 99BTC token dient als beloning binnen dit systeem

De 99BTC token dient echter als meer dan alleen een beloning. Deze op ETH gebaseerde crypto is namelijk in staat om exclusieve toegang tot geavanceerde crypto educatie content, markt signalen en vip groepen te geven.

De token wordt op dit moment verkocht voor een prijs van $ 0,0011 per stuk, maar zal in de volgende fase van de presale gaan toenemen naar $ 0,00112. Op dit moment zijn er nog maar 6 dagen te gaan voordat deze prijsstijging plaatsvindt, of op het moment dat de presale zijn volgende doel van $ 3,103 miljoen bereikt.

Potentiële investeerders zullen snel moeten handelen als ze 99BTC tokens willen kopen voor de huidige lage prijs. De presale van 99Bitcoins is namelijk een van de meest besproken presales van 2024 en de verwachting is dat deze token hard gaat stijgen als het later dit jaar gelanceerd wordt op DEX’s.

Door 99Bitcoins opgeleide investeerders zullen nieuw Mt. Gox scenario voorkomen

De hoeveelheid Bitcoin die verloren ging in de Mt. Gox hack was indrukwekkend: maar liefst 744.408 Bitcoins van Mt. Gox gebruikers raakte verloren, naast de 100.000 BTC van het bedrijf zelf.

Men denkt dat alle gestolen Bitcoins vanuit de ‘hot wallet’ zijn gestolen, vanwege een lek in de ‘cold wallet’.

Deze gebeurtenis dient als een waardevolle les voor nieuwe investeerders die willen begrijpen wat het risico is van het online opslaan van de fondsen.

Het opslaan van je Bitcoin in een cold wallet zouden hebben voorkomen dat investeerders nu al tien jaar lang wachten op het herstel van hun fondsen.

99Bitcoins biedt gebruikers cursussen aan die ingaan op hoe je je fondsen veilig kan opslaan.

Naast crypto educatie zijn gebruikers via het nieuwe systeem van 99Bitcoins nu ook in staat om simpelweg crypto’s te verdienen, terwijl ze leren over de crypto markt.

Ontvang beloningen terwijl je leert over de crypto markt

99Bitcoins is bezig om de crypto educatie markt op de kop te zetten met zijn unieke en nieuwe Learn-to-Earn (L2E) systeem.

Gebruikers kunnen 99BTC tokens verdienen door crypto gerelateerde educatie spellen aan te gaan, van spannend modules tot quizzen. Daarnaast zullen ze beloond worden als ze bijdragen leveren aan de community, in wat voor vorm dan ook.

De positie van 99Bitcoins binnen de crypto educatie markt, zorgt ervoor dat 99Bitcoins een ongelofelijk grote hoeveelheid aan lessen, gidsen en tutorials tot zijn beschikking heeft.

Dit betekent dat er voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar staat voor zijn nieuwe L2E systeem.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1787063963382939801%7Ctwgr%5E0029a029952442c3c9306a8feeb297c9ef397d9b%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2F99BitcoinsHQ%2Fstatus%2F1787063963382939801

Via het L2E systeem van 99Bitcoins is er echter meer te verdienen dan alleen maar 99BTC tokens.

De studenten van 99Bitcoins die hun 99BTC token vasthouden komen namelijk in aanmerking voor meerdere voordelen die hun een voordeel geeft op de rest van de crypto markt.

Gebruikers die hun 99BTC token in hun wallet vasthouden komen in namelijk in aanmerking voor geavanceerde trading cursussen, exclusieve trading webinars, vip-community groepen, crypto signalen en geavanceerde markt inzichten.

Daarnaast biedt 99Bitcoins ook een staking mechanisme aan waardoor gebruikers nog een manier hebben om extra 99BTC tokens te verdienen.

99BTC vormt de eerste stap in het kopen van Bitcoin

Voor nieuwe investeerders kan de wereld van cryptocurrencies erg complex en ingewikkeld lijken. Het is daarom vaak een goed idee om met kleine stappen te beginnen.

De 99BTC token lijkt hiermee een eerste stap te vormen in het kopen van Bitcoin, aangezien deze token in zijn presale als ERC-20 token wordt verkocht, maar in de toekomst getransformeerd gaat worden in een BRC-20 token. Op deze manier kunnen gebruikers bekend raken met de Bitcoin blockchain.

Om deze reden staat het investeren in 99BTC in zekere zin gelijk aan het investeren in Bitcoin.

Het investeren in 99BTC is voor nieuwe traders een stuk makkelijker. Het biedt dus een mogelijkheid aan om te leren over de crypto markt, terwijl je tegelijkertijd profiteert van dezelfde voordelen als Bitcoin zelf.

Dit is dan ook precies waarom Elroy Ryon dit project beschrijft als een crypto met x100 potentieel.

Neem deel aan de 99Bitcoins presale en airdrop

De presale van 99Bitcoins is op dit moment nog altijd in volle gang.

In totaal is 10,5% van de totale token voorraad van 99 miljard tokens beschikbaar tijdens deze presale. Dat betekent dat er 10,3 miljard tokens beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er 13,86 miljard tokens apart gezet voor staking beloningen.

De presale heeft een soft cap van $ 5,3 miljoen en een hard cap van $ 11 miljoen. Op het moment dat deze doelen bereikt zijn zal de presale ten einde lopen.

Om deel te nemen aan deze presale kun je simpelweg je wallet verbinden met de 99Bitcoins website. Vanuit hier kun je 99BTC tokens kopen middels ETH, USDT, BNB of creditcard.

De 99Bitcoins airdrop is ook nog altijd in volle gang. Er zijn nog 23 dagen te gaan voordat deze airdrop ten einde loopt. Binnen deze airdrop is voor $ 99.999 aan BTC te verdienen en de 99 winnaars worden bekend gemaakt op 19 juli.

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van 99Bitcoins door het project te volgen op Telegram, Discord of X.

Mis deze kans om te investeren in een project dat nieuwe investeerders opleidt niet. Het is niet slechts een presale, het is een investering in een beter opgeleide crypto markt.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd