Aethir lanceert $100M fonds om AI en Gaming innovatie te stimuleren

550 totale weergaven
|

 

Aethir, een gedecentraliseerde GPU cloud computing provider, heeft een investering van $100 miljoen aangekondigd via haar Aethir Catalyst programma, gericht op het ondersteunen van AI en gaming startups. Dit initiatief maakt deel uit van het Aethir Ecosystem Fund en richt zich op het leveren van betaalbare GPU-resources aan bedrijven die projecten ontwikkelen met een hoge aantrekkingskracht.

Aethir Catalyst Fonds richt zich op AI en gaming startups

Aethir Catalyst, een initiatief van $20 miljoen binnen het bredere Aethir Ecosystem Fund van $100 miljoen, is bedoeld om meer dan 100 AI- en gamingprojecten te helpen.

Door 336 miljoen ATH tokens uit te delen, wil Aethir de barrières voor high-performance computing verlagen, waardoor startups en ondernemingen toegang krijgen tot gedecentraliseerde GPU resources.

Dit initiatief biedt subsidies om ervoor te zorgen dat startups de tools hebben die nodig zijn om te groeien, met name in de rekenintensieve AI- en gamingsectoren.

Toegang tot GPU computing democratiseren

Het Aethir Catalyst programma pakt de grote vraag naar GPU resources aan door gedecentraliseerde rekenkracht toegankelijk en betaalbaar te maken.

Met subsidies en een subsidieprogramma dat tot 35% van de off-platform GPU servicekosten dekt, zorgt het initiatief ervoor dat zelfs kleinere startups efficiënt kunnen schalen zonder de zware financiële last die meestal gepaard gaat met GPU vereisten.

Samenwerkingsverbanden die innovatie stimuleren

Het fonds van Aethir stimuleert ook partnerschappen, zoals de samenwerking met MetaGravity om gedecentraliseerde fysieke infrastructuurnetwerken (DePIN’s) te verbeteren.

Deze partnerschappen zijn bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in de AI- en gamingindustrieën door schaalbare infrastructuren te creëren, de toegang tot onderbenutte GPU-resources te verbeteren en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen te bevorderen.

Er komt meer naarmate het fonds zich uitbreidt

Met het Aethir Catalyst programma dat naar verwachting tot 2025 zal lopen, is het de verwachting dat meer startups zullen profiteren van dit baanbrekende initiatief. Houd de verdere ontwikkelingen in de gaten, want Aethir blijft de toekomst van AI en gaming innovatie vormgeven.

Lees meer over:
aethirAIfondsgamingweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....