Altcoin seizoen nabij? Crypto expert voorspelt welke altcoin gaat exploderen nu cryptomarkt herstelt

6142 totale weergaven
altcoin season

Met de lancering van Ethereum ETF’s in de VS op 23 juli in het vooruitzicht, voorspellen experts dat dit het begin kan zijn van een nieuw altcoin seizoen.

De verwachte enorme kapitaalinflux in Ethereum zal niet alleen de prijs van Ethereum naar nieuwe hoogten stuwen, maar ook verschillende aan Ethereum gekoppelde meme coins doen exploderen.

Welke altcoins zullen het meest profiteren? In dit artikel bespreken we de potentiële winnaars van deze veelbelovende marktontwikkelingen.

Analist voorspelt altcoin seizoen

Een van de belangrijkste voorspellingen is afkomstig van Michaël van de Poppe, de oprichter van MN Trading.

Volgens Van de Poppe zal Bitcoin (BTC) voor de rest van het jaar achterblijven bij altcoins.

In zijn artikel gepubliceerd op X, geeft de analist toe dat BTC het goed heeft gedaan. Hij is echter van mening dat de recente geschiedenis zelden in het voordeel van Bitcoin dominantie in de tweede helft van het jaar spreekt

“In de afgelopen drie jaar hebben de markten een situatie gezien waarin het eerste halfjaar bearish was voor altcoins, terwijl het tweede halfjaar het bullish jaar voor altcoins was,” legde hij uit op 17 juli.

Image

Op het moment van schrijven handelt BTC op $ 64.706, een daling ten opzichte van $ 66.189 op 17 juli.

Daarnaast verklaarde Van de Poppe dat de aanstaande lancering van de spot Ethereum ETFs ook een katalysator kan zijn. Nu dat altcoin seizoen in aantocht is, is het belangrijk om te kijken naar welke potentiële coins hier het beste van kunnen profiteren. Hieronder zijn vijf altcoins genoemd waarvan grote rendementen worden verwacht in een altcoin seizoen.

Shiba Inu Coin (SHIB)

Shiba Inu Coin (SHIB), een populaire meme coin, heeft aanzienlijke groei doorgemaakt in het landschap van gedecentraliseerde financiën (DeFi). Gebouwd op het Ethereum-netwerk, is de waarde van SHIB het afgelopen jaar met 122% toegenomen. Momenteel staat het op de 13e plaats qua marktkapitalisatie onder de topcryptocurrencies, met een marktkapitalisatie van $ 10,13 miljard.

Momenteel handelt SHIB’s prijs op $ 0,00001715, wat een daling van 1,91% in de laatste 24 uur weerspiegelt. Ondanks deze daling blijft SHIB een sterke investering vanwege de toegenomen handelsactiviteit, systematische tokenverbrandingen en de uitrol van Shibarium, wat kopers de kans biedt om meer SHIB tegen een gereduceerde prijs te verzamelen.

Pepe (PEPE)

Pepe, een Ethereum-gebaseerde meme coin, streeft ernaar de populariteit van Shiba Inu en Dogecoin te evenaren. Met de aanstaande lancering van de Ethereum ETF en ene mogelijk altcoin seizoen verwachten handelaren dat activa gerelateerd aan het Ethereum-ecosysteem zullen stijgen.

Pepe is momenteel gerangschikt als de 3e onder meme coins met een marktkapitalisatie van $ 4,9 miljard. De prijs staat op $ 0,00001162, wat een daling van 1,3% in de laatste 24 uur weerspiegelt, maar het potentieel voor groei blijft hoog met de lancering van de Ethereum ETF.

Floki (FLOKI)

Floki, een oudere meme coin geïnspireerd door Elon Musk, is geëvolueerd van een meme naar een wereldwijd erkend merk. Als een ERC20 meme coin met een grote basis van houders, is Floki goed gepositioneerd om te profiteren van een altcoin seizoen.

Momenteel handelt het op $ 0,000177, en Floki heeft een daling van 1,14% gezien in de laatste 24 uur maar blijft een sterke deelnemer in de meme coin markt vanwege zijn gevestigde aanwezigheid en gemeenschapsondersteuning.

Pepe Unchained (PEPU)

Als je een volgeling bent van de Pepe-meme en jezelf wilt voorbereiden op altcoin seizoen is dit de coin! Introductie van Pepe Unchained (PEPU). Deze verbeterde versie van Pepe, die eerder is genoemd in het artikel, is uitgerust met zijn eigen Layer-2 blockchain.

Door een Layer-2-blockchain te bouwen die samenwerkt met de Ethereum-blockchain, heeft het project opmerkelijke voordelen opgeleverd. Dankzij deze implementatie kunnen transacties met opmerkelijke snelheid worden uitgevoerd, tot wel 100 keer sneller, terwijl ook de bijbehorende gaskosten worden verlaagd. De voordelen zijn dus ondubbelzinnig duidelijk.

pepe unchained

Momenteel bevindt het project zich nog in de presale fase, wat een uitgelezen kasn is om vroeg in te stappen. Tokens zijn nu te koop tegen een uitzonderlijk lage prijs, die snel zal gaan stijgen. De presale omvat meerdere fasen, waarbij elke volgende fase resulteert in een prijsstijging bij de verkoop van een bepaalde hoeveelheid tokens. Daarom is het raadzaam om niet uit te stellen en nu je PEPU-tokens aan te schaffen!

Meme Games (MGMES)

Bereid je voor op de komende Olympische Spelen van 2024 door deel te nemen aan de innovatieve Meme Games (MGMES). Deze opwindende meme coin verenigt de beroemde meme-figuren van de cryptowereld, en degenen die naar succes streven, kunnen potentieel aanzienlijke winsten behalen tijdens deze presale

Bij deelname aan de Meme Games is er de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op vijf populaire crypto-memes. Als de meme die je selecteert als overwinnaar uit de bus komt, ontvang je een extra bonus van 25% op je eerste aankoop. Het beste gedeelte? Deze bonus kan worden gebruikt om winstgevende stakingsbeloningen te genereren gedurende de presale.

meme games koopgids start

In de beginfase van de presale zijn MGMES-tokens te koop tegen de laagste prijs van $ 0,00905. Zodra u deze tokens heeft verworven, heeft u de mogelijkheid om ze met elke bonus te staken en te genieten van een indrukwekkende APY van 1405%. Het is belangrijk op te merken dat de prijs van MGMES hoger zal zijn, waardoor deze presale een ongelooflijk winstgevende kans wordt. Mis deze unieke kans niet! Koop nu je MGMES-tokens en bereid je voor op ongekende winsten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...