Altcoins volgen 2016 patroon – gaat Solana stijgen en welke altcoin gaat exploderen?

4286 totale weergaven
altcoin season

De huidige markt lijkt bearish voor de meeste cryptomunten, inclusief top-altcoins zoals Solana (SOL), die moeite hebben om hun grafieken groen te kleuren.

Desondanks kan een macro-economisch perspectief wijzen op een naderende bullish ommekeer, vooral als altcoins het 2016-patroon volgen.

Dit artikel onderzoekt of Solana gaat stijgen en welke altcoin mogelijk zal exploderen, ondersteund door on-chain data en marktindicatoren die wijzen op een potentiële trendomkering.

Zal de geschiedenis zich herhalen?

Data van CoinMarketCap onthulde dat de koers van Solana (SOL) in de laatste 7 dagen met meer dan 12% is gedaald. In feite zagen andere top altcoins zoals Ethereum en BNB-dalingen van respectievelijk 4% en 11%.

Ondertussen deelde Moustache, een populaire cryptoanalist, een tweet die een interessante ontwikkeling benadrukte. De tweet wees terecht op dat altcoins een patroon volgden dat vergelijkbaar is met dat van 2016-2017. Gedurende die tijd consolideerde de marktkapitalisatie van de altcoins in de buurt van de markthoogte van 2012 voor enige tijd, voordat ze in 2017 naar nieuwe hoogten schoot.

Op dezelfde manier consolideerde de marktkapitalisatie van altcoins in 2014 in de buurt van zijn ATH van 2017. Dus, als de geschiedenis zich herhaalt, zouden beleggers binnenkort kunnen zien dat altcoins, inclusief SOL, nieuwe hoogten bereiken.

Zal Solana de altcoin-rally leiden?

Volgens een analyse door experts van Santiment’s data, verbeterde het gewogen sentiment van SOL nadat het op 9 juni daalde.

Dit betekende dat het bullish sentiment rond de token de afgelopen dagen steeg. Daarnaast bleef ook het sociale volume hoog, wat de populariteit in de crypto ruimte weerspiegelt.

Daarnaast zagen dingen in de derivatenmarkt er ook vrij optimistisch uit voor Solana. Zo is er ontdekt dat terwijl de prijs van SOL daalde, zijn open interest ook scherp daalde. Een daling in deze statistiek suggereert meestal dat de kansen op een trendomkeer hoog zijn. Bovendien daalde ook de financieringsgraad lichtjes.

Over het algemeen bewegen prijzen meestal anders dan financieringsgraden, wat verder wijst op een mogelijke bull rally op de grafieken.

Ten slotte hebben we ook SOL’s dagelijkse grafiek bekeken om te zien of marktindicatoren ook de mogelijkheid van een bullish uitbraak ondersteunden. Volgens onze analyse bleef de Relative Strength Index (RSI) onder het neutrale niveau. Desondanks registreerde het een lichte opleving.

Een vergelijkbaar patroon werd ook opgemerkt door de Chaikin Money Flow (CMF). Als deze indicatoren en statistieken uitpakken zoals verwacht, dan is het zeer waarschijnlijk dat Solana, samen met andere altcoins, in de komende maanden een nieuw ATH zal bereiken.

Het is dus ook belangrijk om andere altcoins te ontdekken die naast Solana kunnen gaan profiteren van deze mogelijke stijgingen. Deze altcoins, PlayDoge en Sealana, bevinden zich nog in de presale fase. Dit houdt in dat beleggers de kans krijgen om vroeg in te stappen bij deze munten om zo een groter rendement te kunnen behalen.

PlayDoge (PLAY)

Maak kennis met PlayDoge, een spannend mobiel spel dat je terugvoert naar het nostalgische tijdperk van de jaren 90. Dit spel is geïnspireerd op de klassieke Tamagotchi, maar met een twist: het bevat de geliefde hondenmeme uit de wereld van cryptocurrency. Maak je klaar om aan de reis te beginnen om je eigen Shiba Inu groot te brengen, en zorg voor zijn welzijn door hem te voeden en speelse interacties aan te gaan.

Door deze methode te gebruiken, kunt u uw PlayDoge-valuta gebruiken in verschillende andere game-ervaringen. De omvang van uw succes hangt rechtstreeks samen met de hoeveelheid PlayDoge-tokens die u verkrijgt. Deze unieke functie verandert het in een spel dat uw inspanningen beloont, waardoor u de tokens kunt gebruiken voor aankopen in de online winkel of kunt deelnemen aan cryptocurrency-handel om extra inkomsten te genereren.

De presale van PlayDoge heeft een opmerkelijke triomf behaald. Binnen een korte periode van beschikbaarheid van tokens is het erin geslaagd om meer dan $ 4,5 miljoen aan investeringen te genereren. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, gaat u eenvoudigweg naar de PlayDoge-website en wisselt u Ethereum, USDT of BNB in ​​voor de PLAY-tokens.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Sealana (SEAL)

De presale van het Sealana (SEAL)-token was een enorme triomf, waarbij maar liefst $ 4 miljoen aan fondsen werd vergaard. Nu we het einde van deze maand naderen, loopt de presale ten einde en zal SEAL zijn debuut maken op verschillende beurzen. Gezien de immense populariteit van Sealana bestaat er een tastbaar gevoel van verwachting dat deze meme-munt het potentieel heeft om in de nabije toekomst een snelle opkomst te ervaren.

Sealana, een echte Amerikaanse meme-munt, heeft een kolossale zeehondenmascotte die doet denken aan de iconische animatiestijl van South Park. Deze meme-munt combineert naadloos een fragment van de hedendaagse Amerikaanse cultuur met het potentieel voor lucratieve winsten door middel van cryptocurrency-handel.

Tijdens de presale heb je de mogelijkheid om SEAL te kopen voor een vaste prijs van $ 0,022. Na de presale worden de tokens die u koopt in uw Solana-portemonnee gedropt. Na de airdrop zal het token op beurzen worden geïntroduceerd en bestaat de mogelijkheid dat de waarde ervan onmiddellijk toeneemt.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...