Amazon en Microsoft voegen het Ont dev platform toe aan hun marketplace

Ontology’s blockchain ontwikkelingsproduct het ONT_Dev_Platform zal worden gelanceerd op Microsoft Azure en Amazon AWS Marketplaces. Google verwacht in januari 2019 het platform aan hun softwarewinkel toe te voegen.

Het ONT_Dev_Platform is een blockchain dApp product dat is gebouwd op een cloudservice waarmee gebruikers dApps en smart contracts kunnen maken en testen. Het ONT_Dev_Platform is gratis te gebruiken, maar gebruikers moeten betalen voor Amazon’s of Microsoft’s online virtuele tools die in prijs variëren en afhankelijk zijn van onder andere de RAM-keuze en aantal cores.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

ONT_Dev_Platform functies

Het product biedt drie belangrijke functies: het Ontology testmodus, wat een testomgeving voor dApps zal zijn. Dan is er SmartX, dat een IDE is voor het bouwen van smart contracts en een aantal “sjablonen” bevat voor het maken van dApps. Ten slotte is er de Ontology Block Explorer. Dit is een enorme stap voorwaarts voor ontology en de toepassing van blockchain-technologie.

De prijs van Ontology (ONT) reageerde echter niet positief op dit nieuws. De prijs van ONT daalde van het hoogste punt van $ 0,83 op kerstavond tot de huidige prijs van $ 0,56.

Lees meer over:
AmazonGoogleontology