Analist voorspelt explosieve groei van meer dan 1.700% voor Ethereum-gebaseerde altcoin

10234 totale weergaven
ether ethereum prijs koers

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar is nogal bullish over een kleine altcoin gebouwd op de Ethereum (ETH) blockchain.

Curve DAO analyse

De analist en handelaar, pseudoniem bekend als Credible Crypto, vertelt zijn 399.300 volgers op X dat de native token van Curve DAO (CRV), een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform gericht op de handel in stablecoins, op het punt staat een enorme rally te beleven.

Credible Crypto zegt dat CRV boven $6 kan stijgen, een potentiële winst van meer dan 1.724% vanaf het huidige niveau, zodra Bitcoin (BTC) een prijs van meer dan $100.000 bereikt. CRV wordt verhandeld op $0.329 op het moment van schrijven, terwijl Bitcoin wordt verhandeld op $64.706. Hij gaat er dus vanuit dat kleinere altcoins ook gaan profiteren van een nieuwe bullrun van bitcoin, maar die munt zit in een flinke consolidatiedip.

Curve DAO is een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform dat voornamelijk gericht is op de handel in stablecoins. Het is gebouwd op het Ethereum protocol en maakt gebruik van een geautomatiseerd market maker (AMM) model.

Dogecoin en Pepe

Wat betreft Dogecoin (DOGE), zegt de pseudonieme analist dat zijn bearish doel voor de grootste memecoin op basis van marktkapitalisatie tussen $0.04 en $0.08 ligt. “Het beste scenario voor DOGE dat ik kan zien, is hieronder – namelijk steun vinden in het midden van ons bereik [tussen $0.1 en $0.075] dat we net zijn gepasseerd. Verlies je dat niveau, en niveaus onder $0.05 komen daarna.”

Dogecoin is een cryptocurrency die oorspronkelijk in 2013 is gemaakt als een parodie op de vele nieuwe cryptocurrencies die toen op de markt verschenen.

Vervolgens is er Pepe (PEPE). Volgens CredibleCrypto is PEPE zelfs “klaar lijkt om in te storten” op een vergelijkbare manier als FLOKI (FLOKI). “Veel succes als je PEPE boven de range-highs hebt gekocht, je zult het nodig hebben.”

Pepe (PEPE) is een cryptomunt geïnspireerd door de populaire internetmeme Pepe the Frog. Neem prijsvoorspellingen van de bovenstaande kleine altcoins met een flinke korrel zout. Want met name altcoins met een zeer kleine market cap zijn gevoelig voor fikse koersschommelingen en koersmanipulatie. Blijf als beginnende handelaar en belegger weg van deze kleine munten, want daarvoor is het risicovol simpelweg te groot.

Volgens de Nederlandse handelaar en analist Michaël van de Poppe ligt herstel voor altcoins op de loer, zo meldt hij op X. “Bitcoin heeft waarschijnlijk een bodem bereikt in het gebied tussen $63-65K en bevindt zich nu in een opwaartse beweging. Als gevolg daarvan beginnen altcoins meer kracht te tonen, aangezien de dominantie van Bitcoin afneemt. De ommekeer is in zicht.”

 

Lees meer over:
DogecoinEthereumpepe

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...