Data onthult: altcoin dominatie groeit, crypto klaar voor nieuwe bull run – welke crypto nu kopen?

1087 totale weergaven
Altcoinmarkt herstelt - paniek of herhaling van historie?

Nieuwe data onthult dat de altcoin dominantie na een lange neerwaartse trend weer aan kracht wint, wat de cryptomarkt klaarstoomt voor een mogelijke bull run.

De dominantie van cryptomunten buiten de top tien daalde eerder dit jaar van 13.40% naar 9.70%, maar recente analyses van crypto-expert Moustache wijzen op een ommekeer.

Met altcoins die een doorbraak beleven, is de vraag nu: welke crypto moet je kopen om van deze bull run te profiteren?

Aankomende altcoin bull run

Moustache’s nieuwste update onthult dat altcoins zijn uitgebroken uit een 9 maanden durend dalend wigpatroon. Dit patroon duidt vaak op een omkering van de huidige trend. Na enkele maanden van zwakte in de altcoin-markt suggereert deze uitbraak een potentiële stijging. De analist verwacht dat de markt binnenkort boven de 13% kan stijgen.

Om deze voorspelling te ondersteunen, deelde Moustache een wekelijkse grafiek die de dominantie van cryptocurrencies buiten de top tien weergeeft. Deze grafiek biedt een duidelijk beeld van de recente markttrends.

altcoin marktkapitalisatie

De dagelijkse grafiek van de totale cryptomarkt, exclusief de top tien, toont de recente prestaties van altcoins. Begin augustus 2024 lag de dominantie rond de 9,57%. Op 5 augustus daalde deze naar 9,17%.

altcoin marktkapitalisatie

De volgende dag was er echter een positieve verschuiving, waarbij de dominantie steeg naar 9,34%. Op 17 augustus verscheen er een Doji-patroon, wat vaak wijst op marktbesluiteloosheid.

Na dit patroon steeg de dominantie zeven opeenvolgende dagen, met een piek van 9,88%. Hoewel er recentelijk een rode candlestick verscheen, blijft de algemene trend gunstig. Als de huidige trend aanhoudt, zou er een altcoin bull run op komst kunnen zijn.

Om optimaal gebruik te maken van mogelijke kansen, noemen we enkele altcoins die interessant kunnen zijn om te volgen.

Pepe Unchained (PEPU)

De eerste altcoin die kan profiteren van de bull markt is Pepe Unchained (PEPU). Dit project is een alternatief van Pepe en wint snel aan populariteit door de lancering van zijn eigen layer 2-blockchain. Deze layer 2-oplossing is ontworpen om de tekortkomingen van layer 1-blockchains aan te pakken en is de reden dat het project de sterkere versie van Pepe wordt genoemd, nu vrij van de beperkingen die horen bij de Ethereum-blockchain.

Layer-1 blockchains, zoals Ethereum, kampen met toenemende problemen, waaronder trage transactiesnelheden en hoge kosten. Als gevolg hiervan verliezen deze platforms hun aantrekkingskracht voor meme coin handelaren, omdat kleine transacties onbetaalbaar duur worden. Zo komt Pepe Unchained naar voren als een perfect startpunt voor nieuwe meme coins.

De redenen om in Pepe Unchained te investeren reikt echter verder dan alleen het bestaan ​​ervan. Het biedt een stakingsysteem dat uitzonderlijk hoge rendementen oplevert voor zijn gebruikers. Bijvoorbeeld, degenen die nu hun PEPU-tokens veiligstellen, kunnen profiteren van een jaarlijks percentage rendement (APY) van 180%, zelfs met meer dan 850 miljoen tokens die al zijn gestaked.

De presale voor Pepe Unchained heeft met succes meer dan $ 11,1 miljoen opgebracht. Deze presale, die door de verschillende fasen raast, heeft nog maar een beperkte tijd voordat deze wordt afgerond. Koop dus nu je tokens om nog te kunnen deelnemen aan dit project.

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is een opkomende meme coin die klaar is om de hele industrie op zijn kop te zetten. Dit onlangs gelanceerde project introduceert een baanbrekende methode van staking via zijn unieke MemeVault. Gebruikers kunnen al hun meme coins op één locatie consolideren om zeer aantrekkelijke beloningen te verdienen.

De MemeVault biedt een gecentraliseerd platform voor investeerders om al hun meme coins, waaronder DOGE, SHIB, PEPE en WIF, te staken in ruil voor STARS-beloningen. Bovendien heb je de mogelijkheid om deze STARS-tokens te staken, waardoor je beloningen kunt verdienen die drie keer zo groot zijn.

De presale heeft 20% van de totale tokenvoorraad toegewezen, met nog eens 25% bestemd voor staking gedurende deze periode. Verder is 20% gereserveerd voor marketinginitiatieven, terwijl 10% zal worden gebruikt om liquiditeit op cryptocurrency-beurzen te garanderen. De resterende 25% is bedoeld voor het MemeVault-ecosysteem.

Hoewel de presale nog maar net is begonnen, is er al meer dan $ 800.000 opgehaald. Momenteel zijn STARS-tokens beschikbaar voor $0,0014135 per stuk, maar deze prijs zal naar verwachting de komende 24 uur stijgen. Grijp deze kans vandaag nog, om goedkoop in te stappen.

The Meme Games (MGMES)

De grootste evenementen wereldwijd zijn waarschijnlijk de Olympische en Paralympische Spelen. Deze opwinding rond deze gelegenheden heeft zich nu uitgebreid tot een nieuw cryptocurrency-spel: The Meme Games (MGMES).

In The Meme Games nemen personages die zijn gebaseerd op memes het tegen elkaar op in wedstrijden die doen denken aan de Olympische en Paralympische Spelen, allemaal strijdend om een ​​felbegeerde gouden medaille. Gebruikers die hun weddenschappen plaatsen op het winnende meme-personage, worden rijkelijk beloond.

Gebruikers moeten eerst het MGMES-token verwerven om deel te nemen aan dit cryptospel. Na het voltooien van deze aankoop, hebben ze de mogelijkheid om te kiezen uit 5 verschillende meme-personages. Door het juiste meme-personage te kiezen, krijgen ze een bonus van 25% op hun initiële investering.

De presale voor The Meme Games is een paar weken geleden gestart en heeft al meer dan $ 400.000 aan initiële investeringen opgeleverd. Verwacht wordt dat deze presale snel uitverkocht zal zijn zodra de Paralympische Spelen beginnen. Daarom is dit het perfecte moment om de kans te grijpen tegen de huidige lage prijs van $ 0,00935 per token.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...