APhone lanceert Web3 App Store om te concurreren met Apple en Google

2226 totale weergaven

De gedecentraliseerde cloud-gebaseerde smartphone, Aphone, wil het duopolie van Apple en Google verstoren met de lancering van zijn Web3-native app store, AppNest.

APhone onthult AppNest Store

APhone, aangekondigd op 19 juni, heeft AppNest geïntroduceerd, een decentralized app-winkel die zowel op blockchain gebaseerde decentralized applications (Dapps) als traditionele Web2-apps ondersteunt.

AppNest wil de strijd aangaan met de hoge kosten die Apple en Google in rekening brengen, tot wel 30%, door ontwikkelaars een platform zonder kosten aan te bieden.

Het succes van Solana Mobile inspireert de markt voor Web3-telefoons

De lancering van AppNest volgt op het succesvolle debuut van Solana Mobile’s Saga-telefoon. Deze telefoon was snel uitverkocht in de VS en Europa. Saga’s populariteit steeg door token airdrops en integratie met gedecentraliseerde netwerken zoals Helium.

Samenwerking met Aethir

APhone maakt gebruik van de gedecentraliseerde cloudarchitectuur van Aethir om zijn mogelijkheden te vergroten. Dit partnerschap stelt APhone in staat om geavanceerde Web3-toepassingen en conventionele apps aan te bieden op elk apparaat dat geschikt is voor webbrowsers, en biedt gebruikers mobiele vrijheid en robuuste beveiligingsfuncties.

AppNest’s ondersteunde toepassingen

AppNest ondersteunt populaire Web3-apps zoals MetaMask, Phantom en Binance, naast Web2-favorieten zoals WhatsApp, Facebook, Instagram en ChatGPT. Dit diverse aanbod positioneert AppNest als een uitgebreid platform voor zowel gedecentraliseerde als traditionele app-ervaringen.

Toekomst van Dapps

APhone’s AppNest wil de toegang tot technologie democratiseren met een volledige Web3 mobiele ervaring voor wereldwijde gebruikers. Het elimineert hoge ontwikkelaarskosten en beperkende regels, bevordert innovatie en bredere acceptatie van gedecentraliseerde apps.

De lancering van AppNest door APhone betekent een belangrijke stap in de evolutie van de distributie van mobiele apps. Door een gedecentraliseerd platform zonder kosten voor ontwikkelaars te bieden, is APhone klaar om de dominantie van Apple en Google uit te dagen en een meer inclusief en innovatief app-ecosysteem te bevorderen.

Lees meer over:
AppleDAppDappsmetamaskweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd