Aptos Labs werkt samen met NBCUniversal voor Web3 fan ervaringen

2665 totale weergaven

Aptos Labs heeft een langdurig partnerschap aangekondigd met NBCUniversal om fanervaringen te revolutioneren met behulp van blockchain en Web3-technologie.

Details partnerschap

Aptos Labs en NBCUniversal zijn een meerjarige overeenkomst aangegaan om blockchaintechnologie en Web3-oplossingen te integreren in de media- en entertainmenteigendommen van NBCUniversal. De samenwerking is gericht op het verbeteren van fanbetrokkenheid, loyaliteit en spelervaringen.

Doelen en initiatieven

Aptos zal voortbouwen op eerdere Web3-inspanningen van NBCUniversal, zoals de digitale speurtocht tijdens Halloween Horror Nights en op blockchain gebaseerde spelervaringen zoals “Free Renfield the Game”.

De samenwerking zal nieuwe toepassingen voor blockchain onderzoeken, met als doel om onderling verbonden digitale ervaringen te creëren op alle platforms van NBCUniversal.

Verklaringen van leiders

Mo Shaikh, CEO van Aptos Labs, toonde zich enthousiast over de samenwerking en benadrukte het potentieel om de relaties met fans te verdiepen en unieke entertainmentervaringen te leveren.

Greg Reed, Vice President of Technology Partnerships bij Universal Pictures, benadrukte het veranderende medialandschap en het belang van innovatieve fan-ervaringen.

Over Aptos Labs en NBCUniversal

Aptos Labs, mede opgericht door Mo Shaikh en Avery Ching, richt zich op het bevorderen van blockchaintechnologie met een staat van dienst van zes jaar en steun van topinvesteerders. NBCUniversal, eigendom van Comcast, omvat DreamWorks en de streamingdienst Peacock.

Lees meer over:
aptosaptos labsnbcweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....