Arkham Intelligence brengt geavanceerde analytics naar Solana Blockchain

469 totale weergaven
|

 

Arkham Intelligence heeft Solana (SOL) toegevoegd aan haar on-chain analytics platform, waardoor gebruikers de tools krijgen om blockchain activiteit in real-time te volgen. Solana’s market cap overtreft PayPal, wat de snelle groei in de digitale financiële sector benadrukt.

Arkham integreert Solana blockchain data

Arkham Intelligence heeft de integratie van Solana (SOL) blockchain data in haar platform aangekondigd, waarmee haar suite van on-chain analytics tools wordt uitgebreid. Door deze ontwikkeling kunnen gebruikers van Solana gebruik maken van de functies van Arkham voor het volgen en analyseren van blockchainactiviteiten, zoals Arkham Intelligence heeft beschreven.

Verbeterde tracking- en analysetools

Met deze integratie kunnen gebruikers grote fondsbewegingen visualiseren en traceren, wallets van tophandelaren monitoren en real-time waarschuwingen ontvangen over transacties uitgevoerd door Solana gebruikers.

Arkham’s uitgebreide analyses bieden waardevolle inzichten in handelsactiviteiten binnen het Solana ecosysteem, en ondersteunen gebruikers die de handelsprestaties op de keten in de loop van de tijd willen volgen en profielen van winstgevende handelaren en investeerders willen volgen.

Geavanceerde functies voor Solana-gebruikers

Arkham biedt Solana gebruikers nu toegang tot de volledige suite van tools, waaronder de tracer, visualizer en waarschuwingssystemen.

Gebruikers kunnen dashboards aanpassen om de holdings van opmerkelijke Solana handelaren te volgen, inclusief die in de snelgroeiende Solana memecoin markt, waardoor een genuanceerder begrip van de blockchain dynamiek mogelijk wordt.

Solana overtreft PayPal’s marktkapitalisatie

Het momentum van Solana wordt verder onderstreept doordat de blockchain onlangs PayPal heeft overtroffen in marktkapitalisatie, wat de snelle groei en toenemende relevantie in de digitale financiële sector benadrukt.

De stijging van de marktkapitalisatie van Solana weerspiegelt de sterke adoptiecijfers, omdat zowel institutionele als particuliere beleggers zich richten op de efficiënte, schaalbare oplossingen.

Arkhams integratie met Solana positioneert zowel het blockchain- als het analysebedrijf om te profiteren van deze opwaartse trend, door gebruikers datatools te geven waarmee ze beter kunnen navigeren door Solana’s groeiende financiële ecosysteem.

Bredere context en implicaties

De opname van Solana op Arkham is een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van de toegankelijkheid en analyse van blockchaingegevens. Omdat Solana zich blijft uitbreiden vanwege de hoge doorvoermogelijkheden, zijn tools zoals die van Arkham essentieel voor investeerders en handelaren om strategieën te optimaliseren in een concurrerende omgeving.

Deze ontwikkeling suggereert ook dat Arkham door kan gaan met het uitbreiden van haar platform naar andere grote blockchains, waardoor haar positie in de crypto analytics ruimte versterkt wordt.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....