ATOR wordt hernoemd tot Anyone: Een nieuw tijdperk in digitale privacy

2881 totale weergaven

In een strategische zet om digitale privacy te herdefiniëren, heeft ATOR zijn naam veranderd in Anyone, wat een belangrijke verschuiving in zijn missie en mogelijkheden betekent.

Een nieuw tijdperk voor digitale privacy

In een strategische zet om digitale privacy opnieuw te definiëren, heeft ATOR zijn naam veranderd in Anyone, wat een significante verschuiving in zijn missie en mogelijkheden betekent.

Het doel van de rebranding is om privacy tot een standaardnorm op het internet te maken, waardoor de verwachtingen voor apps, diensten en gebruikers wereldwijd veranderen.

Het privacy-ecosysteem uitbreiden

ATOR stond aanvankelijk bekend om het stimuleren van bandbreedtebijdragen via The Onion Router (Tor), maar is nu overgestapt op het bouwen van een eigen netwerk met behulp van onion routing technologie.

Het nieuwe Anyone netwerk, Anon genaamd, is ontworpen om privacy naadloos te integreren in verschillende applicaties, waardoor het de standaard wordt in plaats van een optie.

Gedecentraliseerde uitbreiding

De sleutel tot de groei van Anyone is de community-gedreven aanpak, met 2.000 relay nodes die al operationeel zijn. Dit gedecentraliseerde netwerk zorgt ervoor dat geen enkele centrale autoriteit de nodes kan controleren of uitschakelen, wat de veiligheid en betrouwbaarheid ten goede komt.

Het $ANYONE token, dat centraal staat in de activiteiten van het netwerk, stimuleert deelname en ondersteunt verschillende functies binnen het ecosysteem.

Toegankelijke hardware en groeiende vraag

De fysieke relay eennheden van Anyone zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, vergelijkbaar met het aansluiten van een internetmodem thuis. Er is veel vraag naar deze units, waarbij de eerste batch snel uitverkocht was en de prijzen op de secundaire markt de pan uit rezen.

De rebranding zal naar verwachting leiden tot verdere inzet van hardware om aan deze groeiende vraag te voldoen.

Strategische partnerschappen en toekomstig potentieel

Anyone wordt ondersteund door een robuust ecosysteem van partners, waaronder peaq network, io.net en Tectum, die de infrastructuur en het bereik vergroten. Adviseurs zoals Sean Carey van Helium en experts van EnigmaFund en GoldHawks zorgen voor strategische begeleiding.

Met zijn allesomvattende benadering van privacy en een bloeiend ecosysteem is Anyone klaar voor een grote impact in het digitale privacylandschap.

Door privacy op elk niveau te integreren en het voor iedereen toegankelijk te maken, is Anyone klaar om de internetervaring te transformeren en ervoor te zorgen dat digitale privacy niet langer een luxe is, maar een standaard voor iedereen.

Lees meer over:
ATORprivacysecurity

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....