Avail haalt $ 43M op in Serie A-financiering om de beschikbaarheid van blockchaingegevens te verbeteren

2373 totale weergaven

Avail haalt $43M op in Serie A-financiering geleid door Founders Fund, Dragonfly en Cyber Fund. Deze investering onderstreept de centrale rol van Avail in het revolutioneren van de beschikbaarheid van blockchaingegevens.

De rol van Avail in Blockchain Schaalvergroting

Gegevensbeschikbaarheidsnetwerken zoals Avail spelen een cruciale rol in het faciliteren van blockchain-schaling door efficiënte opslag en het ophalen van informatie op Layer-2 “rollup” netwerken mogelijk te maken. Deze netwerken verlichten de last op de hoofdlaag van de blockchain, wat resulteert in lagere kosten en verbeterde schaalbaarheid voor eindgebruikers.

De expertise van Avail op dit gebied heeft wijdverspreide erkenning gekregen, waardoor het een voorkeurspartner is voor layer-2 blockchains die hun gegevensbeheerprocessen willen optimaliseren.

Innovatieve oplossingen voor schaalbaarheid

De Serie A-financiering zal Avail in staat stellen om de ontwikkeling van haar Unification Layer te versnellen, een geavanceerde technologiestack die ontworpen is om modulaire blockchain-schaling en interoperabiliteit te vergemakkelijken.

Daarnaast zullen er fondsen worden toegewezen aan de ontwikkeling van Fusion Security, een nieuwe aanpak gericht op het verbeteren van de veiligheid van het Avail ecosysteem door gebruik te maken van cryptocurrencies zoals ether (ETH) en bitcoin (BTC).

Anurag Arjun over de toekomst van Avail

Anurag Arjun, medeoprichter van Avail, toonde zich optimistisch over het toekomstige traject van het bedrijf en benadrukte het belang van het aanpakken van kritieke uitdagingen voor Web3, zoals blockchainfragmentatie en beperkte schaalbaarheid.

Met de steun van topinvesteerders en een toegewijd team is Avail goed gepositioneerd om innovatie te stimuleren en samenwerking binnen het blockchain-ecosysteem te bevorderen.

Samenvatting

De succesvolle Serie A-financieringsronde van Avail is een belangrijke mijlpaal op weg naar een revolutie in de beschikbaarheid van blockchaingegevens. Met een sterke focus op schaalbaarheid, interoperabiliteit en veiligheid is Avail klaar om een centrale rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van Web3.

Terwijl de vraag naar gedecentraliseerde toepassingen blijft stijgen, blijft Avail zich inzetten om ontwikkelaars en gebruikers te voorzien van robuuste, schaalbare oplossingen die het volledige potentieel van blockchaintechnologie ontsluiten.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....