Avalanche koers klaar voor 100% pump door Elliott Wave patroon – nu AVAX kopen?

1632 totale weergaven
Avalanche

Avalanche (AVAX), de token die het smart contracts platform Avalanche aandrijft, zorgt voor opwinding in de crypto wereld.

Positieve technische indicatoren en aankomende ontwikkelingen binnen het Avalanche-ecosysteem voeden speculaties over een aanzienlijke prijsstijging, waarbij sommige analisten een mogelijke rally van meer dan 100% voorspellen.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Vandaag duiken we dieper in de koersverwachting van AVAX, met een analyse van de laatste trends en technische indicatoren.

Stijging van meer dan 100% voor Avalanche?

De recente ontwikkeling met Avalanche (AVAX) bracht een grote daling en daaropvolgende kleine prijsschommelingen in zijwaartse richting met zich mee. Analisten verwachten echter nog één dip voordat AVAX opnieuw een sterke opwaartse beweging kan maken. Op basis van analyse presenteert AVAX een unieke horizontale WXYXZ Elliott Wave-structuu. Dit suggereert dat er mogelijk meer verliezen zullen volgen, maar verwacht dat de koers na die daling zeer sterk zal herstellen.

Er bestaat een complex correctiepatroon dat bekend staat als WXYXZ Elliott Wave en dat zelden wordt waargenomen, maar vaak een voorbode is van een grote marktbeweging. Ze geven aan dat AVAX na de recente dip de groene koopzone zal bereiken; dit kan een interessant instappunt zijn voor wie het actief tegen een voordelige prijs wil verwerven.

Wanneer deze fase eindigt, wordt verwacht dat AVAX een golf 3 zal vormen binnen het grotere 12345 Elliott Wave-patroon. Golf 3 blijkt vaak de sterkste en langste impulsieve golf te zijn; het geeft aan dat er binnenkort een grote prijsstijging zal plaatsvinden.

Een andere analist schets ook een veelbelovend beeld voor AVAX. Zo wijst hij op een recente correctieve fase die het token lijkt te hebben overwonnen, wat mogelijk het toneel vormt voor een nieuwe opwaartse trend. Grafieken op handelsplatformen zoals Binance tonen een steunzone tussen $ 9,45 en $ 10,00, wat suggereert dat er een sterke basis is waarvan de prijs hoger zou kunnen stuiteren.

De langetermijndoelstellingen voor AVAX liggen rond de $ 100, wat mogelijk zelfs nog hoger zou kunnen zijn op basis van marktmechanismen en bredere acceptatie van het Avalanche-ecosysteem.

Avalanche ICO-seizoen aan de horizon?

Naast technische indicatoren komt de opwinding rond Avalanche voort uit spannende ontwikkelingen binnen zijn ecosysteem. De ontwikkelaars van het project bereiden zich voor op de lancering van Layer-1 blockchains (L1s) die het veilige en schaalbare consensusmechanisme van Avalanche erven.

Deze innovatie zou het proces van het lanceren van nieuwe blockchains aanzienlijk kunnen vereenvoudigen, vergelijkbaar met hoe ERC-20 tokens worden gebouwd op het Ethereum-netwerk. Bovendien plaagde de CEO van Avalanche, Emin Gun Sirer, onlangs met een nieuw concept – Initial Chain Offerings (ICOs). In tegenstelling tot het traditionele model van Initial Coin Offerings (ICO), waar individuele tokens worden verkocht, zouden ICO’s gaan over het aanbieden van volledig nieuwe blockchains aan investeerders.

Dit effent het pad voor een mogelijk “Avalanche ICO seizoen” dat de ICO-boom weerspiegelt die in de vroege dagen van cryptocurrencies werd gezien. Marktwaarnemers geloven dat dit een golf van interesse en investeringen in het Avalanche-ecosysteem zou kunnen trekken, wat potentieel de prijs van AVAX zou kunnen verhogen.

Hoewel de toekomst van Avalanche er rooskleurig uitziet is het ook belangrijk om te kijken naar munten die zich nog in een eerdere fase bevinden, namelijk de presale fase. Deze munten, Base Dawgz en 99Bitcoins, bieden kansen op grote rendementen en kunnen een nieuwe diversificatie binnen je portefeuille bieden.

Base Dawgz (DAWGZ)

Geïnspireerd door de opwindende wereld van het basejumpen, komt Base Dawgz naar voren als een innovatieve crypto-onderneming. Haar kernmissie is om de essentie van vrijheid vast te leggen en deze te vertalen naar een dynamisch ecosysteem dat zich over verschillende blockchains uitstrekt. Om dit ambitieuze doel te bereiken zal het DAWGZ-token toegankelijk worden gemaakt op een reeks blockchains, waaronder onder meer ETH, BASE, SOL, AVAX en BNB.

Het doel van het project is om gebruikers in staat te stellen het gedecentraliseerde domein zonder enige beperking te verkennen door multi-chain functionaliteit te integreren. De naam “Base Dawgz” is afgeleid van de combinatie van basejumpen en de blockchain, Base, waarop het token is gemaakt.

Er staan ​​aantrekkelijke beloningen te wachten op gebruikers die ervoor kiezen hun DAWGZ-tokens in te zetten. Speciaal voor deze inzetbeloningen is een royale toewijzing van 20% van het totale tokenaanbod aangewezen.

Bovendien is tijdens de initiële voorverkoopperiode nog eens 20% van het totale tokenaanbod toegankelijk. Gedurende deze fase kosten DAWGZ-tokens $ 0,00479 per token. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs geleidelijk zal stijgen over een periode van 5 dagen. De verwerving van DAWGZ-tokens kan worden gedaan met behulp van BASE, ETH, BNB, AVAX en SOL.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

99Bitcoins (99BTC)

Een website genaamd 99Bitcoins, opgericht in 2010, is gewijd aan het geven van voorlichting over de cryptocurrency-markt. Door de jaren heen heeft het met succes een substantiële gebruikersbasis opgebouwd, met een gemeenschap van meer dan 2 miljoen individuen die vertrouwen op zijn cryptocursussen.

Met de start van de presale van 99BTC heeft deze succesvolle onderneming de beslissing genomen om zijn eigen cryptocurrency te onthullen. Het doel achter de creatie van het 99BTC-token is om te dienen als de drijvende kracht voor het innovatieve Learn-to-Earn-platform van 99Bitcoins. Via dit platform hebben individuen de mogelijkheid om cryptocurrency te verwerven en tegelijkertijd hun kennis op het gebied van crypto uit te breiden.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1798268543009464457

Het 99BTC-token zal niet alleen functioneren als een vorm van compensatie binnen het Learn-to-Earn-systeem dat door 99Bitcoins wordt aangeboden, maar het kan ook worden behouden om toegang te krijgen tot extra voordelen, waaronder handelssignalen en online gehouden webinars.

Met een indrukwekkend bedrag van bijna 2 miljoen dollar heeft de presale van het project al aanzienlijke financiering opgeleverd. Tijdens deze exclusieve presale periode wordt een genereus deel van 10,5% van het totale tokenaanbod toegankelijk gemaakt. Voor een beperkte duur hebben deze tokens een prijs van $ 0,00108 per stuk, wat een opmerkelijke kans biedt. Geïnteresseerde kopers kunnen deze tokens gemakkelijk verkrijgen via verschillende betaalmethoden, waaronder ETH, BNB, USDT en creditcardtransacties.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...