Base Dawgz crypto presale bereikt $ 2,3 mln mijlpaal en lanceert staking – nu investeren in deze nieuwe crypto meme?

1743 totale weergaven
dawgz staking

Base Dawgz (DAWGZ) heeft zijn staking functie officieel gelanceerd en token houders kunnen nu dus starten met het verdienen van beloningen.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die zich bevindt op de Layer 2 oplossing van Ethereum, Base. Met 1,69 miljard DAWGZ tokens beschikbaar voor staking beloningen, oftewel 20% van de token voorraad van 8,453 miljard, zijn er dus veel winsten te behalen met de DAWGZ token.

Deze staking beloningen zullen over een periode van een jaar uitgedeeld worden. Dit betekent dat er elk uur 192.000 DAWGZ tokens worden uitgedeeld.

Hierdoor kunnen gebruikers constant hun DAWGZ token voorraad uitbreiden waarmee er grote winsten zijn te realiseren.

Dit vooruitzicht heeft ervoor gezorgd dat de presale erg succesvol is, en binnenkort zal de presale dan ook zijn volgende fase ingaan. In elke nieuwe van de presale stijgt de prijs van een DAWGZ token en onlangs steeg de prijs dan ook al van $ 0,00479 naar $ 0,00581.

Nu er binnen 5 dagen nog een prijsstijging aan zit te komen vormt dit het beste moment om in te stappen en vervolgens te profiteren van de veelbelovende staking beloningen.

Het succes van Base Dawgz: meer dan $ 2,3 miljoen opgehaald in presale

Het nieuwe staking mechanisme wordt gelanceerd op een moment dat de presale zelf ook al grote successen weet te boeken. In totaal is er nu in korte tijd al meer dan $ 2,3 miljoen aan vroege investeringen opgehaald.

Investeerders zien in Base Dawgz een nieuwe grote speler binnen de Base blockchain. Deze blockchain was eerder al succesvol met Brett (BRETT), een meme coin die binnen korte tijd een marketcap in de buurt van de $ 2 miljard wist te behalen. Deze meme coin is in de afgelopen week echter met meer dan 12% gedaald, terwijl Base Dawgz juist in staat was om meerdere miljoenen op te halen.

Het is dus wel duidelijk dat Brett een andere meme coin ter waarde van meerdere miljarden nodig heeft op de Base blockchain. Base Dawgz, met zijn Shiba Inu parachutist mascotte, kan hier de ideale kandidaat in vormen.

Het potentieel voor Base Dawgz is er zeker nu de Base blockchain hard aan het stijgen is in omvang. De Total Value Locked (TVL) wist recentelijk te stijgen naar de $ 1,53 miljard en komt daardoor steeds dichter in de buurt van de $ 4,6 miljard van Solana.

Maar voordat we zover vooruit kijken zal Base Dawgz zich eerst focussen op het behalen van de $ 2,5 miljoen-mijlpaal, die waarschijnlijk tegen het einde van deze week plaats zal vinden.

De verwachting is dat het nieuwe staking mechanisme ervoor gaat zorgen dat er meer vroege investeerders gaan instappen.

Dit staking mechanisme kan niet alleen leiden tot meer investeerders, het stimuleert gebruikers ook om hun token voor een langere termijn vast te houden, wat de stabiliteit van de koers op de lange termijn alleen maar verbetert.

Wat volgt er na het staken van DAWGZ?

Personen die de DAWGZ token hebben gekocht zullen deze binnen 24 uur nadat het live gaat op exchanges airdrop krijgen in hun wallet. Dit betekent ook dat investeerders niet te maken krijgen met tarieven voor het overmaken van hun DAWGZ tokens naar hun wallet.

Er is een eerlijke kans voor elke investeerder om hun tokens te staken en beloningen te verdienen. Maar naast staking zijn gebruikers met DAWGZ via het ‘social rewards’ programma ook in staat om andere voordelen te behalen.

In dit programma zullen community leden punten kunnen verdienen door memes te delen en posts over Base Dawgz te plaatsen. Op het moment dat de presale afgerond wordt zullen deze punten ingeruild kunnen worden voor DAWGZ tokens.

Een slimme zet van het team achter dit project, aangezien het zorgt voor extra publiciteit waardoor het potentieel van dit project alleen maar groter wordt. De token is dus niet alleen een crypto op de Base chain met een groot potentieel. Het biedt zijn gebruikers ook substantiële beloningen via staking en community betrokkenheid.

Dit is daarom ook precies waarom Elroy Ryon, een bekende crypto analist, gelooft dat Base Dawgz zomaar eens een van de beste meme coins van 2024 kan worden.

1,69 miljard DAWGZ tokens beschikbaar in de presale – grijp je kans

twintig procent van de totale token voorraad van 8,453 miljard tokens is beschikbaar tijdens de presale. Dat betekent dat er 1,69 miljard tokens worden verkocht aan vroege investeerders.

Om deel te nemen kunnen gebruikers naar de officiële website van Base Dawgz gaan om vervolgens hier hun wallet te verbinden.

Base Dawgz opereert op meerdere blockchains waardoor gebruikers hun favoriete blockchain kunnen kiezen. De DAWGZ token is beschikbaar op de Base, Ethereum, Solana, Avalanche en BNB blockchains.

Op het moment dat je je netwerk hebt gekozen kun je kiezen om tokens te kopen middels BASE (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) of AVAX.

De smart contracts van Base Dawgz zijn volledig geaudit door SolidProof waardoor investeerders zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele problemen met de codering.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen door lid te worden van de Base Dawgz community via X of Telegram.

Grijp jouw DAWGZ tokens en stake ze voor maximale winsten voordat deze nieuwe top meme coin de beste vriend wordt van Brett en zich opmaakt voor grootse winsten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
base dawgz

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...