Basketbalclub Houston Rockets sluit sponsordeal met bitcoinbedrijf NYDIG

Basketbalclub Houston Rockets gaat samenwerken met NYDIG als exclusieve partner voor bitcoindiensten.

Het sponsorbedrag wordt door NYDIG betaald in bitcoin en opbrengst bewaart hetzelfde NYDIG in cold storage voor de sportclub.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De steenrijke eigenaar van de Houston Rockets is Tilman Fertitta, die al eerder deals sloot met NYDIG.

De Rockets willen hun medewerkers de mogelijkheid geven om betaald te worden in bitcoin. Ook zullen we prijsvragen worden georganiseerd waarbij fans kans maken op een beetje bitcoin. Ook het afrekenen van seizoenskaarten en merchandise in bitcoin behoort tot de mogelijkheden.

Ook zullen er onderwijsprogramma’s worden opgestart op zowel de club als in de stad Houston. De staat Texas staat open voor bitcoinbedrijven en de Houston Rockets zijn dé club in deze regio.

Restaurantketen Landry’s, een ander bedrijf van Fertitta, werkte al samen met NYDIG om zijn personeel in bitcoin uit te laten betalen als men dat wilt. Al in 2018 accepteert Fertitta al betalingen in bitcoin als eigenaar van autodealer Post Oak Motor Cars.

Klanten kunnen daar een (luxe) auto kopen met bitcoin als onderpand.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen?
Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsNYDIG

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...