Binance is met 25 miljoen gebruikers de populairste bitcoin beurs van juli

Bitcoin beurs Binance is de meest bezochte beurs wereldwijd in juli. Het platform verwelkomde in deze maand 25 miljoen gebruikers.

Beurzen

Daarmee laat Binance Coinbase net achter zich. Coinbase had 22,5 miljoen bezoekers, terwijl nummer drie BitMEX 6,9 miljoen bezoekers had.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

The Block heeft de bezoekersaantallen van de populairste beurzen op een rijtje gezet. Daarin is duidelijk het verschil tussen Binance en Coinbase tegenover de rest te zien. Binance neemt 22,6% van de bezoekers voor hun rekening, terwijl Coinbase het in juli moest doen met 20,3%.

Op nummer drie vinden we dus BitMEX met 6,2%. Het totale verkeer richting grote de grote beurzen steeg met 12,7% vorige maand.

Bron: SimilarWeb en The Block

Binance is met 25 miljoen gebruikers de populairste bitcoin beurs van juli

Volume

Binance is ook de grootste op het gebied van handelsvolume. Maar net als bezoekersaantallen kan daar wel mee gesjoemeld worden. Beurzen kunnen bijvoorbeeld aan wash trading doen, waarmee zij bewust het volume op hun eigen platformen oppompen.

Binance en Coinbase spannen de kroon, qua bezoekersaantallen én qua handelsvolume. Huobi is de opvallende nummer drie van beurzen met grootste handelsvolume.

Lees meer over de grootste handelsbeurzen in dit artikel: Dit zijn de zes grootste Bitcoin (BTC) beurzen van dit moment

Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...