Binance ondersteunt Cardano Chang Hard Fork: Zo doen ze dat

1324 totale weergaven
cardano-chang-hard-fork

Nu de netwerkupgrade van Cardano voor de deur staat, was het de vraag of exchanges deze wel zouden ondersteunen. Binance is de eerste die openbaar heeft laten weten dat ze de upgrade ondersteunen. 

Binance ondersteunt Chang Hard Fork

De afgelopen maanden heeft het team achter Cardano, IOG (Input-Output Global), hard gewerkt aan de Chang Hard Fork upgrade. Deze upgrade moet het bestuur van het systeem verplaatsen naar de gemeenschap, waarbij unieke functies, zoals on-chain stemmen en vertegenwoordigers worden geïntroduceerd. 

Het was eerst nog maar de vraag of crypto exchanges wel klaar waren om de upgrade uit te voeren, aangezien dit eerst is uitgesteld om die reden. Binance heeft gelukkig in een bericht op X (Twitter) laten weten dat ze de upgrade ondersteunen:


Op 30 augustus hebben ze dit bericht geplaatst om een soepele overgang te garanderen voor de gebruikers van ADA en de Cardano blockchain. 

Wat doet Binance om de Chang Hard Fork te ondersteunen?

Maar wat doet Binance dan precies om de Chang Hard Fork te ondersteunen? In een persbericht op hun website heeft Binance aangegeven dat het een standaardpraktijk is om tijdens een grote netwerkupgrade complicaties te voorkomen. Daarom worden alle stortingen en opnames van ADA tokens tijdens de upgrade opgeschort vanaf ongeveer 20:45 UTC op 1 september. 

De exchange beheert alle technische vereisten die bij de upgrade komen kijken, zodat gebruikers zelf geen actie hoeven te ondernemen. Dit zorgt voor de meeste soepele overgang die ze kunnen regelen. 

ADA handel op Binance

De upgrade heeft geen invloed op de handel van ADA op Binance. Dit betekent dat je zonder onderbrekingen ADA op het platform kunt blijven kopen, verkopen en verhandelen. De daadwerkelijke transacties in de vorm van stortingen en opnames kunnen worden hervat zodra de upgrade is voltooid. 

Het is wel aan de gebruikers om zelf in de gaten te houden wat de status van het netwerk is. Binance zal hiervoor geen aparte aankondigingen maken. 

Samenvatting

Samenvattend heeft Binance aangekondigd dat ze de Chang Hard Fork van Cardano ondersteunen. De upgrade zal geen invloed hebben op het verhandelen van ADA. Wel worden alle stortingen en opnames geschort tot de upgrade voltooid is. 

Lees meer over:
BinanceChang Hard Fork

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...