Binance ziet massale USDT-opnames terwijl FUD zich verspreidt

Binance registreert een uitstroom van meer dan $100 miljoen aan USDT te midden van FUD; de waarde van BNB daalt, maar het handelsvolume blijft hoog, met behoud van leiderschap in dagelijkse transacties.

Binance wordt geconfronteerd met FUD na het aftreden van CEO ChangPeng Zhao. Binance registreert een massale uitstroom van meer dan $100 miljoen aan Tether USDT, wat de hoogste opname in drie maanden markeert. Dit roept verdenkingen op te midden van recente problemen met de beurs.

De waarde van BNB daalde met meer dan 10%, worstelend om te herstellen tot $250. Momenteel wordt er rond de $233 verhandeld, waarbij de RSI een bearish trend aangeeft. Desondanks toonde een recente piek in handelsvolume van meer dan $2 miljard enige stabilisatie.

Ondanks recente uitdagingen blijft Binance de leidende beurs wat betreft dagelijkse transacties. Het handelsvolume van 24 uur overstijgt $11,7 miljard, aanzienlijk meer dan de dichtstbijzijnde concurrent, Coinbase.

De Total Value Locked (TVL) van Binance Smart Chain blijft stabiel ondanks schommelingen, momenteel rond de $3 miljard. Dit suggereert veerkracht in de waarde van BNB en de activiteit op de beurs ondanks marktonzekerheden.

Lees meer over:
Binancetetherusdt

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...