Bitbot succesvolle ICO temidden van groeiende Telegram-handelsbotmarkt

De cryptocurrency voorverkoop van Bitbot heeft veel aandacht getrokken en in slechts 16 weken 3,2 miljoen dollar opgebracht. Deze stijging is te danken aan de geavanceerde AI-handelsmogelijkheden en robuuste beveiligingsfuncties, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is.

De opkomst van Telegram trading bots

De Telegram trading bot markt breidt zich snel uit en wordt nu geschat op ongeveer $ 1 miljard. Met een dagelijks gebruik van gemiddeld 60.000 gebruikers en bijna 500.000 transacties, ziet de markt een gemiddeld dagelijks handelsvolume van meer dan $ 90 miljoen. Belangrijke spelers zoals Soltradingbot en BONKbot hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt, wat aangeeft dat nieuwkomers zoals Bitbot marktaandeel kunnen veroveren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitbots focus op veiligheid en AI

Bitbot onderscheidt zich door prioriteit te geven aan beveiliging door zijn niet-bindende aanpak, waarbij gebruikers de controle over hun private keys behouden. Deze methode vermindert de risico’s die gepaard gaan met custodial bots.

Daarnaast beschikt Bitbot over de Gem Scanner, een AI-tool die marktinzichten biedt met behulp van gegevensaggregatie, machine learning en voorspellende analyses. Deze tool helpt gebruikers handelskansen te benutten, zoals het vinden van tokens met een potentieel van 100x eerder dan anderen.

Geavanceerde functies en omzetmogelijkheden

Bitbot biedt verschillende geavanceerde functies, waaronder een AI sniping tool voor real-time handelsdetectie en een geautomatiseerde copy-trading functie die de acties van tophandelaren nabootst. Deze functies vergroten de aantrekkingskracht op investeerders door een inkomstenaandeel van maximaal 50% van de handelskosten voor houders van BITBOT-tokens. Daarnaast biedt het referralprogramma 15% van de kosten die worden gegenereerd door doorverwezen gebruikers.

Uitdagingen en kansen in de Telegram Bot markt

Ondanks de groei heeft de Telegram trading bot markt te maken gehad met beveiligingsuitdagingen. Incidenten zoals de Banana Gun bug en aanvallen op Unibot en Maestro hebben kwetsbaarheden aan het licht gebracht. Bitbot pakt deze problemen aan met zijn niet-vrijblijvende oplossing, met als doel om veiligheidsbewuste handelaren aan te trekken en verdere investeringen te stimuleren.

Huidige concurrentie

De Telegram trading bot markt wordt steeds concurrerender, met opvallende spelers zoals SolTradingBot, Unibot en BonkBot. Vooral BonkBot heeft een indrukwekkend succes behaald met meer dan $ 220 miljoen in 7-daagse handelsvolumes en 5.75 miljard dollar in totaal volume. Dit toont de populariteit en krachtige handelsmogelijkheden aan. Ook SolTradingBot heeft een belangrijke positie in de markt verworven met meer dan $ 60 miljoen in 7-daags handelsvolume en 1,9 miljard dollar in totaal volume. Deze concurrenten benadrukken de groeiende vraag naar geavanceerde handelsoplossingen binnen het Telegram ecosysteem.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....