$37 miljoen aan in beslag genomen Bitcoin geveild door Amerikaanse politie

Op zoek naar verse bitcoin (BTC)? De United States Marshals Service veilt zo’n $37 miljoen aan in beslag genomen BTC. Het gaat om 4.040 bitcoin.

De bitcoin komen uit meer dan 50 verschillende zaken. Het zijn dus in beslag genomen BTC die worden verkocht. De Amerikanen maken niet bekend waar het geld precies vandaan komt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Veiling

De veiling vindt plats op 18 februari en je kunt je registreren tot 12 februari. Ook Nederlanders en Belgen mogen meedoen aan dit soort veilingen.

Voordat je mee kunt doen moet je echter wel een flinke aanbetaling doen. Je dient $200.000 te storten om uberhaupt een bod uit te kunnen brengen.

Bieden

Deelnemers kunnen de bitcoin in vier verschillende rondes verkocht. 2.500, 1.000, 500 en 40,5409820. Die laatste is dus netjes op de komma nauwkeurig.

De bitcoin worden in verschillende delen opgedeeld. De winnaars van de biedingsronden mogen het geveilde aantal BTC bijschrijven.

Bitcoin veiling

$37 miljoen aan in beslag genomen Bitcoin geveild door Amerikaanse politie

Meer bitcoin

De Amerikaanse politieorganisatie is al sinds 2014 bezig met dit soort veilingen. In november 2018 werden er bijvoorbeeld 660 bitcoin geveild. Dat jaar was een leuk jaar voor de boekhouder van de overheidstak, want er werd voor meer dan $50 miljoen aan in beslag genomen bitcoin geveild.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsmisdaad

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...