Dit evenement in Amerika geeft alle bezoekers $100 aan Bitcoin (BTC)

Een zakcentje krijgen terwijl je bitcoin (BTC) leert gebruiken.. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Durfkapitalist Tim Draper konidgt samen met zijn zakenpartners Alon Goren en Joself Holm een leuke actie aan: iedereen op hun toekomstige evenement krijgt $100 aan BTC.

Het idee is simpel: men wil ook andere mensen aanspreken dan de standaard bitcoiners die op een evenement afkomen. Zij hopen op deze manier een nieuwe doelgroep te ‘lokken’.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tickets normaal niet gratis

Mocht je toevallig rond 6 en 7 oktober in Los Angeles zijn, dan kun je je hier gratis inschrijven. Tickets zijn normaal $299, maar wanneer je je inschrijft en gebruikmaakt van de beurs eToro kun je gratis naar binnen. eToro is een sponsor van het evenement.

Bitcoin verandert de wereld

”Het is onmiskenbaar dat bitcoin de wereld op een positieve manier verandert”, stellen Draper, Goren en Holm gezamenlijk. ”De beste manier om erover te leren is om het te gebruiken. Wij willen duizenden mensen hun eerste $100 aan bitcoin geven.”

Evenement

Het lijkt een goede marketingstunt in combinatie met een goed doel: meer mensen kennis laten maken met BTC. Volgens de aankondiging van het evenement worden 6 en 7 oktober gevuld met presentaties en panelgesprekken voor experts en beginners.

Het is nog wel de vraag of dit evenement doorgang vindt. Steeds meer evenementen kondigen afgelastingen of op zijn minst uitstel aan. Sommige bitcoiners zijn wel erg inventief en zijn zelfs verschillende virtual reality bijeenkomsten gestart.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsTim draper

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...