Bitcoin beurs Bybit opent kantoor in Amsterdam

897 totale weergaven

De internationale derivatenbeurs Bybit opent een kantoor in Amsterdam. Ze werken hiervoor samen met de Nederlandse partij Satos, die hebben al een kantoor aan de Amsterdamse Oosterdok volgens gegevens van toezichthouder De Nederlandsche Bank.

 

Bybit’s kantoor in Amsterdam

Bybit ziet het als een belangrijke uitbreiding om ook in Amsterdam gevestigd te zijn. Via de samenwerking met SATOS is ook de nieuwe website Bybit.nl in maart gelanceerd. Op die website staat een volledig lokaal aanbod, waaronder ondersteuning in de Nederlandse taal en diensten die specifiek zijn ontworpen voor het Nederlandse crypto-ecosysteem.

Tijdens het feestelijke openingsmoment waren prominente gasten aanwezig, waaronder Christian Horner, de teambaas en CEO van Oracle Red Bull Racing, samen met crypto-influencers, instellingen en leden van de gemeenschap. De opening viel samen met de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix, waar Bybit zijn partners Oracle Red Bull Racing aanmoedigde tijdens hun volgende podiumoverwinning.

Helen Liu, Chief Operating Officer van Bybit, licht de stap toe:

“Onze uitbreiding naar Nederland vertegenwoordigt meer dan alleen fysieke groei; het gaat om het versterken van onze inzet voor naleving, gebruikersbescherming en regulatoire uitmuntendheid op de Europese markt. We zijn enthousiast om Nederlandse gebruikers een platform te bieden dat transparantie, veiligheid en baanbrekende innovatie combineert. De opening van ons kantoor in Amsterdam is een belangrijke stap in het leveren van wereldklasse diensten, afgestemd op de behoeften van de lokale gemeenschap, inclusief de aanstaande lancering van de Bybit Card, die nog meer flexibiliteit en gemak zal bieden voor onze gebruikers.”

Nieuwe kansen voor Nederlandse cryptohandelaren

Het bedrijf wil ook de Nederlandse cryptogemeenschap versterken door middel van regelmatige webinars, workshops en evenementen die zijn ontworpen om het begrip van de cryptomarkt te vergroten. Deze focus op educatie is bedoeld om gebruikers de kennis te geven die ze nodig hebben om vol vertrouwen de complexiteit van digitale activa te navigeren. Bybit heeft wereldwijd naar verluidt 40 miljoen gebruikers.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...