Bitcoin beurs Kraken rolt mobiele app uit in Nederland

Bitcoin beurs Kraken rolt mobiele app uit in Nederland

Bitcoin beurs Kraken rolt een mobiele app voor de particuliere markt in Nederland, Duitsland en Spanje. Dat maakt de CEO Jesse Powell bekend op Twitter.

De exchange uit San Francisco had al een mobiele app voor professionele handelaren, maar nu volgt de retailmarkt dus.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Op de spotmarkt is Kraken één van de grootste exchanges wereldwijd. Het handelsvolume het afgelopen etmaal was 203 miljoen dollar. Hun grootste paar is ook XBT/EUR.XBT is een andere benaming voor BTC, ontstaan uit een speciale ISO certificering voor valuta.

Wat tot nu toe opvalt aan de app na een eerste test:

Toezicht DNB

Kraken is hoogstwaarschijnlijk één van de grote buitenlandse partijen die gaat registreren bij de Nederlandsche Bank. Want elke marktpartij die diensten aanbiedt aan Nederlandse klanten, is daartoe verplicht. Dat geldt dus ook voor een Binance en Coinbase.

Vandaag is bekend geworden dat AMDAX, een handelshuis dat opereert vanuit Beursplein 5 in Amsterdam, als eerste partij is geregistreerd bij de DNB.

Lees meer over:
Bitcoin Kraken app

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties