Bitcoin beurzen doen goede zaken in november: $289 miljard aan volume

Bitcoin (BTC) beurzen deden goede zaken in november met een totaal handelsvolume van 289,25 miljard dollar (239,64 miljard euro).

Bitcoin (BTC) beurzen

Uit onderzoek van The Block blijkt er sprake van een groei van 134% ten opzichte van oktober. Kijken we naar de absolute cijfers, dan is er in november voor 289,25 miljard dollar aan cryptovaluta verhandeld. In oktober lag dat totaal op slechts 123.58 miljard dollar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is de beste maand sinds de recordmaand in januari 2018. Toen lag het totale volume op maar liefst 307,83 miljard dollar.

Binance heeft met 60,9% het grootste marktaandeel in handen, gevolgd door Coinbase (10,4%) en Kraken (5,7%).

Binance heeft met BTC-USDT het meest liquide handelspaar van de markt in handen. Volgens marktonderzoeker Coingecko had dit paar een volume van 1,73 miljard dollar de afgelopen 24 uur.

De prijs in euro:

Lees meer over:
beurzenBitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...