Bitcoin beurzen verwerken $1,3 biljoen (!) aan transacties in april

Bitcoin beurzen maken een enorme groei door. De groeiende interesse in de markt heeft voordelen voor de grootste handelshuizen. De aanmeldingen blijven binnestromen en ook de volumes nemen toe.

The Block houdt een lijst bij van legitieme beurzen. April is de derde maand op rij waarde grootste cryptobeurzen ter wereld gezamenlijk $1 biljoen aan trades verwerken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit nieuwe record komt niet uit de lucht vallen. In de maand april werd er een nieuw prijsrecord van $64.840 neergezet, maar zagen we ook hevige dalingen van 10-15% in korte tijd. Prijsvolatiliteit is niets nieuws in de wereld van BTC, maar er zijn wel steeds meer spelers in de markt.

De huidige prijs van 1 bitcoin staat op 18,848.93USD.

Bitcoin bij beurzen

De volumes zijn hoger dan ooit, maar het aantal bitcoin van klanten dat bij beurzen staat daalt steeds harder. Ondanks de grote prijsstijgingen zie je in onderstaande grafiek de afname van BTC bij beurzen.

Steeds meer geld stroomt van deze partijen naar wallets van individuen of bedrijven. Zodra er een situatie ontstaat dat mensen (weer) massaal bitcoin storten bij beurzen dan is het opletten geblazen: dat betekent dat mensen willen gan verkopen.

Voorlopig is het tegenovergestelde waar. Beurzen hebben meer handelsvolume, maar wel met minder BTC.

Bitcoin beurzen verwerken $1,3 biljoen (!) aan transacties in april
Lees meer over:
data

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...