Bitcoin binnen 6 maanden naar de $100.000? Als het aan deze analist ligt wel

De directeur van investeringsadviesbureau Midas Touch Consulting, Florian Grummes, heeft onthuld dat hij binnen 6 maanden een bitcoin koers van 100.000 Amerikaanse dollars verwacht. Maar niet voordat de koers eerst terugvalt naar 25.000 dollar per bitcoin.

Tijdens een interview met Kitco News gaf Grummes aan dat hij de meest recente rally van bitcoin al had voorzien en adviseerde hij investeerders om voorzichtig te zijn, gezien hij op de korte termijn een correctie verwacht.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tweede verkoopgolf in aantocht?

De directeur wist te melden dat de huidige opleving van bitcoin typisch is voor crypto na een eerste grote dip. Verder verwacht hij dat een nieuwe dip bitcoin zelfs tot 25.000 per bitcoin kan brengen.

Daar voegde hij aan toe dat bitcoin op ieder punt kan omdraaien om de weg omhoog weer in te zetten. Geen hele spannende voorspelling dus. In feite roept hij dat het alle kanten op kan en dan heb je altijd gelijk.

Grummes is wel wat stelliger over de bitcoin koers van over zes maanden. Daarvoor laat hij een koers van 100.000 dollar noteren. Daar zouden wij uiteraard helemaal niets op tegen hebben.

Potentie om nog veel verder dan $100.000 te klimmen

Grummes is enorm bullish over bitcoin. Als het lukt om binnen zes maanden naar de 100.000 dollar te klimmen, dan ligt er volgens hem nog meer in het verschiet voor de hodlers. Dan kan er een gekte ontstaan die een historische rally kan veroorzaken.

Maar daarna is het niet gek om weer een dip van tot wel 70 procent te verwachten. Grummes lijkt zich in zijn analyse vooral te baseren op historisch prijsverloop en houdt zoveel mogelijk een slag om de arm.

Ook bespreekt Grummes de volatiliteit van bitcoin, die volgens hem een stuk lager zal liggen naarmate de marktwaarde van bitcoin stijgt. Over een paar jaar ziet hij bitcoin naar een koers van 1.000.000 of meer klimmen en dan zal iedere transactie logischerwijs een relatief kleinere invloed op de koers hebben.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...