Bitcoin (BTC) stijgt naar $9.650, wat zeggen analisten op Twitter?

Bitcoin (BTC) schoot vandaag naar de hoogste prijs van dit jaar. De prijs op dit moment ligt rond de $9.650. De hoogste tijd om een rondje langs de Twitter velden te doen om te kijken wat bitcoiners en commentatoren uit de industrie er van vinden.

Liever een analyse video? Bekijk dan onze meest recente YouTube-video.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: Neem analyses altijd met een korreltje zout. Baseer je investeringen niet op de inzichten van anderen.

Twitter

Op Twitter slingeren bitcoiners dagelijks hun eigen inzichten het internet op. Een kleine greep uit het aanbod van vandaag.

De Nederlandse anonieme bitcoiner PlanB kwam met een leuke grafiek. De 200 week moving average van bitcoin blijft maar stijgen. Op dit moment stijgt de statistiek zo’n $200 per maand. Een positief signaal.

Rhythm bekijkt de stijging van BTC op een iets andere manier. Zo kun je het ook bekijken…

Josh Jager verwacht nog een kleine stijging door het huidige prijspunt boven de $9.550. BTC maakte in één keer de dalingen van afgelopen drie dagen goed.

Ook Luke Martin voorziet een leuke stijging als de koers op dit prijsniveau blijft. De volgende target is $10.000.

Bob Loukas zoomt uit en kijkt naar zijn ‘bitcoin cycle’.

Anthony Pompliano voorziet een groene markt de komende tijd. Maar voordat het zover is wil hij mensen toch even waarschuwen voor een paar eigenschappen van de bitcoin markt.

Een andere leuke statistiek om af te sluiten: het kopen van bitcoin is sinds 28 april 2013 voor 90.3% van alle dagen winstgevend geweest. De prijs stond dus 9.7% van de tijd sinds die datum boven de huidige van $9.650.

Alleen in de witte periodes in onderstaande grafiek stond bitcoin hoger dan nu.

Meepraten? Kom gezellig langs op Telegram.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!