Bitcoin (BTC) net boven $10.000. De cryptomarkt houdt zich relatief rustig

338 totale weergaven

Bitcoin (BTC) staat op een prijs van $10.126. Dat is 3.16% lager dan gisteren, een daling dus.

Onze analist John van Meer nam een kijkje naar de grafieken. We blijven weer netjes boven de $10.000, maar toch moeten we volgens de meeste indicatoren toch naar beneden kijken. Tegelijkertijd kunnen we wel eerst nog een spurt richting $10.800 verwachten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer lezen? Check de bitcoin analyse.

Altcoins

Na een fikse daling binnen een zeer korte tijd kleurt de top 10 van cryptomunten rood. De meeste projecten reageren iets minder heftig dan bitcoin zelf, dus pakken zij een beetje terrein terug op de grootste cryptomunt.

Bitcoin heeft ruim 68% van de gehele marktkapitalisatie volgens CoinMarketCap in handen.

Blijf op de hoogte

Cryptotwitter

Een kleine greep uit het aanbod op Twitter van vandaag.

Waarom bitcoin? Check het onderstaande filmpje. Daarom bitcoin!

Wil je handelen in de wereld van BTC en andere cryptomunten? Dan moet je van goede huize komen. Een lijstje met benodigheden.

Zoom uit! Dat is wat Bob Loukas eigenlijk zegt in onderstaande tweet. Bitcoin staat 3 keer zo hoog als 9 maanden geleden. Als je slim wil hodlen en er ook bij wil zijn als we ooit richting de $100.000 gaan dan moet je volgens Loukas kunnen doorbijten.

Het is belangrijk om ook vertrouwen te houden tijdens grote dalingen van bijvoorbeeld 30-40%. Het is natuurlijk geen zekerheidje dat we ooit over die grens van tonnen gaan, maar het is altijd belangrijk om de juiste strategie voor jezelf te hanteren.

Kijk naar de trends op grotere schaal. Tenzij je actief wil handelen elke dag, dan is het juist belangrijk om ook op de kortere timeframes goed op te letten.

Josh Rager is redelijk positief. Hij denkt dat we in een fase zitten waarin de mensen met grote zakken geld langzaam aan wat BTC kopen. Rager koopt zelf langzaam aan weer wat meer bitcoin. Het is volgens hem onwaarschijnlijk dat we toch weer onder de $9.000 zakken.

CryptoUB is niet bepaald positief gestemd over de huidige koers van BTC. Hij voorziet een daling.

Crypto Miachël verwacht eerder een daling richting $9.400 dan een kleine stijging vanaf hier. Het volume is lager dan normaal.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...