Rapper Logic omarmt Bitcoin: ‘Grote investering in BTC’

Bitcoin (BTC) steeg de afgelopen dagen flink in prijs. Prominente bedrijven als PayPal melden zich op het strijdtoneel. Ook bekende (oud) artiesten laten zich regelmatig positief uit over BTC. De nieuwste op die lijst is de Amerikaanse rapper Logic.

Via Twitter laat hij weten dat hij, onder druk van zijn manager, ‘een grote investering in BTC heeft gedaan.’

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

?s=20

Bitcoin en marketing

Bitcoin heeft geen centraal geregeld marketingteam. Het is dus afhankelijk van allerlei losse geïnteresseerden. Nu de koers van bitcoin mooie bewegingen omhoog maakt is het ook makkelijk om te vertellen over je investeringen.

Sir Robert Bryson Hall II (Logic) maakt niet bekend hoeveel bitcoin hij heeft gekocht. En dat is maar beter ook. Niemand hoeft te weten hoeveel BTC je precies hebt. Het is een stukje privacy en een stukje veiligheid.

Logic heeft ruim 2,3 miljoen volgers op Twitter. Het is de vraag of hij iemand overhaalt om ook naar bitcoin te kijken, maar het is in ieder geval een leuke manier om het onderwerp onder de aandacht te brengen.

Vol in bitcoin

De manager van Logic, Chris Zarou, zegt zelf ‘irresponsibly long’ op bitcoin te zijn. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij een groot deel van zijn investeringen dus in bitcoin zitten.

Daarmee is Zarou overigens niet alleen. Zelfs grote bedrijven houden inmiddels een spaarpot in bitcoin aan. Techbedrijf Square kocht 4.709 Bitcoin met 1% van totale vermogen.

Het meest in het oog springende voorbeeld daarvan is MicroStrategy. Het bedrijf investeerde $425 miljoen in bitcoin en staat nu al flink wat miljoenen in de plus. Niet voor niets zijn er plannen van de Amerikanen om die stapel bitcoin verder uit te bouwen.

Door de stijging van bitcoin kan het zich qua marktkapitalisatie meten met bedrijven als PayPal, Coca-Cola en Netflix.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...