Bitcoin (BTC) stagneert rond $11.725. Ook altcoins in het rood

905 totale weergaven

Bitcoin (BTC) staat op het moment van schrijven op een prijs van $11.725. Dat is 0.84% lager dan op hetzelfde moment gisteren. De koers van bitcoin zit al enige tijd boven de magische grens van 10.000.

Onze analist John van Meer heeft een prijsdoel van $13.000 gesteld. Hij ziet mogelijkheden en opzetjes voor de koers om nog verder te stijgen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Altcoins

Ook de altcoins hebben het vandaag moeilijk. In euro’s en dollars daalt de gehele top 10 van cryptomunten in waarde. Tegenover bitcoin weten de meeste alts ook geen staande te houden.

Uitzonderingen in de top 10 zijn Monero en Binance Coin. Zij pakken een beetje waarde terug ten opzichte van bitcoin.

Cryptotwitter

Op Twitter vind je tal van analyses en meningen over de markt en wereld van bitcoin. Een kleine greep uit het aanbod.

Kom van die 0 af! Dat is het advies van Mark Yusko. Yusko is oprichter van Morgan Creek Capital Management. Zij bieden financiële producten waarvan er een paar ook te maken hebben met cryptomunten als bitcoin.

Bitcoin wordt nog door velen onderschat. Een ecosysteem waar digitale schaarste heerst. Dat is uniek en wordt verkeerd geïnterpreteerd. BitcoinTina ziet mogelijkheden voor gigantische stijgingen op termijn.

Vortex met wat financieel advies: koop bitcoin. Met het oog op staatsobligaties die negatieve rente opleveren is dit de beste manier om eruit te komen. Door een blik op zijn tijdlijn zie je tenminste dat deze Twitteraar daar heilig van overtuigd is.

Niet alleen de hashrate van bitcoin groeit. Ook litecoin is op de goede weg. Na de litecoin halvening ,waardoor de beloning van miners door de helft ging, is de computerkracht op het netwerk niet snel gedaald.

Er is sinds januari van dit jaar zelfs een stijgende lijn te ontdekken. Het proof-of-work mechanisme lijkt voor Litecoin ook prima te werken.

Josh Rager benoemt een belangrijk punt wanneer de prijs iets terugzakt. Die ligt ongeveer 10% lager dan nu.

?s=09

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...