Bitcoin (BTC) boven $9.000! Wat zegt cryptotwitter?

927 totale weergaven

Bitcoin breekt de magische grens van $9.000 weer. Reden voor een klein feestje voor de gemiddelde bitcoiner. Ook op social media wordt verheugd gereageerd. Een kleine greep uit de reacties.

Grafieken, memes en voorspellingen!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Twitter

We beginnen, uiteraard, met de ‘over 9.000’ meme uit Dragon Ball Z.

Het kopen van bitcoin is volgens CalendarProfit op 89.9% van alle dagen winstgevend geweest. Een mooie statistiek. Slechts gedurende twee langere periodes was het eigenlijk niet handig om bitcoin te kopen als je puur kijkt naar de waarde in dollar.

Crypto Michaël doet ook een duit in het zakje: push naar $9.400 lijkt nog mogelijk. Maar de CME gaps zijn er ook nog, die zouden roet in het eten kunnen gooien. Om die te ‘vullen’ moet de prijs immers nog een stuk dalen.

NebraskanGooner voorziet een verdere stijging richting $9.500. Toch ziet hij ook beren op de weg.

Josh Rager ziet bitcoin in deze nieuwe marktcyclus niet richting $1 miljoen gaan. Zelfs $100.000 is twijfelachtig volgens de analist. Hij verwacht een top rond $75.000-$85.000. Nog steeds een mooi getal, natuurlijk..

Volgens dave the wave zijn we hard op weg naar eerherstel. De all time high rond $20.000 is nog ver weg, maar deze analist vind dat BTC er goed voor staat.

Wat er verder ook staat te gebeuren: bitcoin laat zien vanuit elke hoek op een bepaald moment toch weer om hoog te kunnen schieten. Al geldt dat, stiekem, ook voor grote dalingen..

Marc van der Chijs vraagt zich hardop af: is $10.000 aan de beurt?

Luister hier het gesprek van Van der Chijs met Bitcoin Magazine NL over vroege mogelijkheden om te investeren in Binance en bitcoin mining.

Een leuk gifje om af te sluiten. Happy hodling, bitcoiners.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd