Bitcoin (BTC) Update: Maakt koers sprong naar $19.800 op korte termijn?

Door CryptoCoinTalkDe Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen weken uitermate sterk gepresteerd en steeg hierbij tot maar liefst $19.900.

Echter, een correctie hangt in de lucht! We zijn op dit moment aan het consolideren en we gaan met jullie kijken naar de level die belangrijk zijn!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) 4-uurgrafiek

Als we naar de chart kijken, zien we eigenlijk direct dat we zijwaarts aan het bewegen zijn. Met een high op de $19.481 en een low op $16.190 maakt dit de range waar we op dit moment in bewegen.

Echter zien we ook dat tussen die levels in nog een belangrijk support level zit. Namelijk de range EQ op $17.835 in combinatie met support van de voorgaande low en de 4H supply.

Als ik nu een bearish scenario moest schetsen door middel van de trendlijn break die we hebben gehad, is de kans groot dat deze zone als major level in de markt zal dienen.

Bitcoin (BTC) Update: Maakt koers sprong naar $19.800 op korte termijn?

Bitcoin (BTC) 1-uurgrafiek

Als we hier op de onderstaande 1-uurgrafiek kijken, zien we wel wat interessants vormen namelijk de theorie die ook voortkomt met het range traden:

Met deze theorie kunnen we mooi zien dat we hier op een belangrijk level zitten nadat we op de 4H de trendlijn hebben gebroken. De support is op dit moment dus de $18.717.

Zolang we daar boven blijven is de kans op invalidatie van het bearish scenario groot en kans op continuatie naar boven aanwezig!

Bitcoin (BTC) Update: Maakt koers sprong naar $19.800 op korte termijn?

‘Beweging naar $19.800 mogelijk’

De conclusie die we uit dit alles kunnen trekken, is dat het onwaarschijnlijk is dat we direct een retrace naar de lows gaan maken wanneer we een pullback krijgen.

Dan is de kans groot dat we van af hier nog eventjes een move maken richting de top range op $19.789. Trade safe!

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

De prijs in euro: