Dipt de bitcoin koers eerst naar $30.000 voor een nieuwe all time high?

Door CryptoCoinTalkWe zijn al een ruime tijd flink aan het stijgen maar dat was niet zonder pullback. We hebben namelijk een aardige daling gezien. Ik denk dat iedereen wel toe is aan een frisse blik en een plan! We gaan een bullish en bearish scenario schetsen.

Spoiler: we zijn nog altijd bullish mits we de structuur (support) behouden op $27.825,55.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin update – bullish scenario

Dit is waar ik nu voornamelijk naar kijk een liquiditeits hunt van de low op $27825,55. Stop losses van retrailers aflaten gaan en een reclaim maken van de $29.842.

We vormen dan een zogenaamd Higher low wat bullish is. We zien vaak dat de fibonacci levels in dit scenario op lijnen met de geclaimde low wat voor extra confirmatie zorgt.

Je kan dan long gaan / kopen op de break en retest van het geclaimde level.

Dipt de bitcoin koers eerst naar $30.000 voor een nieuwe all time high?

Bitcoin update – bearish scenario

Het is natuurlijk ook belangrijk dat we het bearish scenario in ons achterhoofd houden.. Ook al ben ik geen fan van doom scenarios schetsen is het wel belangrijk om te kijken wat we kunnen verwachten.

En dat is wanneer we hier de markt structuur op $30300 niet gaan accepteren of reactie van gaan zien en gaan rangen.

Dit zal een teken van distributie kunnen zijn om vervolgens een daling te gaan maken richting de daily support op $24.065- $22.579.

In mijn optiek is dat nog steeds een major level die voor een degelijke reactie zal zorgen.

Dipt de bitcoin koers eerst naar $30.000 voor een nieuwe all time high?

‘Bullish’

We zijn nog steeds enorm bullish op bitcoin. We zitten in een duidelijke uptrend waardoor het irreëel is om te denken dat dit de top is. Wij denken dat het vat nog niet leeg is en er meer in zit!

Trade safe en raak zeker niet in paniek bij een daling van 20%-30%, want dit is geheel normaal in een bull market.

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

De prijs in euro: