‘Bitcoin op beurzen blijft afnemen, terwijl prijs achterblijft’

Welkom bij een nieuwe aflevering van Bitcoin Data Update.

Deze analyse is géén financieel advies. Het zijn patronen op de bitcoin blockchain die relevant zijn voor de middellange – en lange termijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We bespreken in deze update onder meer het aantal bitcoin bij exchanges en de indicatoren HODL Waves en Spent Age Volume Bands.

'We zien on-chain weinig verschil met de vorige weken. Een afnemend aanbod van bitcoin op beurzen en hodlers die hun munten blijven vasthouden. De prijsactie lijkt uitgesteld te worden, terwijl het er on-chain nog steeds positief uitziet'.

Beluister de Bitcoin Data Update hieronder.

Ook komen de volgende tweets aan bod.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwson-chain

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...