Bitcoin rond $10.580, fantasiesport gigant accepteert stortingen in BTC

Bitcoin (BTC) staat op een prijs van $10.583. Dat is 1.94% procent hoger dan gisteren op hetzelfde moment.

In onze laatste analyse lees je welke hordes er genomen moeten worden om door te knallen richting $11.000. Maar er zijn ook minder positieve scenario’s denkbaar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Altcoins

De top 10 cryptomunten lijken maar geen stappen te kunnen zetten om terrein terug te pakken op bitcoin. De marktdominantie van BTC ligt sinds deze week weer boven de 70% volgens CoinMarketCap.

Is er nog hoop voor altcoins? Het incidentele succes van een ChainLink en een Binance Coin doet daar weinig aan af. Deze munten presteerde op een zeker moment dit jaar een stuk beter. Zat je echter in een paar andere alts? Dan is de kans groot dat je flink wat sats bent verloren.

FanDuel accepteert bitcoin

FanDuel is een fantasiesportaanbieder uit Amerika en een bookmaker in New York City. Het softwarebedrijf accepteert bitcoin stortingen. Dat meldt The Block Crypto.

Gebruikers kunnen op FanDuel-wedstrijden wedden met BTC. Het is niet het eerste uitstapje van het bedrijf in de wereld van bitcoin. In 2018 hield het bedrijf al een fantasy football competitie waar bitcoin gewonnen kon worden.

Deze week kwam ook naar buiten dat de Duitse tak van Burger King bitcoin accepteert. En het accountants- en belastingadviseurbedrijf PwC Luxembourg accepteert vanaf oktober betalingen in bitcoin.

Cryptotwitter

Een kleine greep uit het aanbod op Twitter.

Josh Rager komt met een update voor bitcoin. Welke prijspunten en mogelijke scenario’s houdt hij in de gaten?

Twitter is een mooie plek voor discussies, maar het loopt daar ook regelmatig uit de hand. De frontman van The Block Crypto laat weten dat hij de auteur van The Bitcoin Standard, Saifedean Ammous, heeft geblokkeerd op Twitter.

Saifedean staat er om bekend geen blad voor de mond te nemen. Elke kans die hij krijgt om een andere cryptomunt belachelijk te maken pakt hij. Eerder dit jaar viel hij uit tegen Mike Dudas voor het ‘promoten van scams’.

?s=19

Bitcoin is bijzonder. Om bitcoin te willen begrijpen moet je eerst leren hoe ons huidige financiële systeem in elkaar steekt. Alleen dan kun je het nut van BTC inzien.

De grootste cryptomunt doet een aantal dingen significant anders dan hoe we het nu doen. Onderstaand plaatje vat het aardig samen.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...