Win een zomers HODL t-shirt en maak een einde aan de cryptowinter

We geven zomers drie HODL t-shirts weg!

De zomer komt er aan. Tijdens een hete zaterdag is het soms lastig om standvastig te zijn en je bitcoin en andere cryptomunten vast te houden. Je wil immers ook dat net wat te dure speciaalbiertje drinken op het terras..

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Om je een handje te helpen geven wij drie HODL t-shirts weg. Mocht je op het punt staan je zuurverdiende bitcoin uit te geven hoef je alleen maar omlaag te kijken. Vanaf je borst zal Hodor je boos aankijken met een duidelijke boodschap: HODL!

Check de prijsvraag hieronder en maak kans op een van de HODL shirts.

Je kunt meedoen door verschillende acties op social media uit te voeren. We geven drie verschillende shirts weg. We hebben er eentje beschikbaar in de maten M, L en XL.

Hodl t-shirts giveway door Bitcoin Magazine NL

Het shirt in actie:

https://www.instagram.com/p/ByBHZfpic5M/

Lees meer over:
giveawayhodlprijsvraag

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...