De website Hope.com komt nu uit op een pagina met uitleg over Bitcoin (BTC)

706 totale weergaven

Bitcoin (BTC) heeft geen centraal geregeld marketing team en is dus afhankelijk van mensen in de community. Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, werpt zichzelf op als een van de nieuwe grote marketeers van BTC.

Saylor besloot met zijn bedrijf een groot gedeelte van hun reserves ($425 miljoen) in bitcoin te stoppen. Een opmerkelijke stap, want het bedrijf is ook nog eens beursgenoteerd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MicroStrategy heeft ook een aantal waardevolle websites urls in hun portfolio. Volgens Saylor biedt bitcoin hoop in deze tumultueuze dagen en daarom stuurt hope.com je nu door naar een uitlegpagina over bitcoin.

Bitcoin en hoop

Op de website vind je tal van artikelen en video’s over bitcoin. De stap van MicroStrategy naar bitcoin wordt uitgelegd en ook de basics hebben een plaats op de pagina.

Saylor vond het geen goed idee om het spaargeld van zijn bedrijf nog langer in dollars aan te houden: “Ons vermogen op de bankrekening is als een smeltend ijsklont.”

Een snelle zoekpracht op Google leert ons dat hope.com niet de populairste websitelink is voor mensen die opzoek zijn naar hoop. Misschien kunnen de copywriters van MicroStrategy daar nog aan werken.

Saylor verwoord zijn beweegredenen in een tweet:

Promotie

MicroStrategy heeft nog meer waardevolle links in hun bezit. Eerder verkochten ze voice.com aan de EOS blockchain. Strafpunten voor het bedrijf van Saylor.

Andere websites in hun portfolio zijn: Wisdom.com, Strategy.com en Glory.com. Wie weet kan MicroStrategy ook hier op termijn wat leuks mee doen om bitcoin te promoten.

Om bij het onderwerp ‘hoop te blijven, hieronder een paar positieve bitcoin nieuwtjes:

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMicroStrategy

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...