Bitcoin Koers Hoogste Punt 1.5 Jaar Na Nieuws Rondom Bitcoin ETF – Weg Vrij voor Nieuwe Crypto Bull Cycle?

De Bitcoin koers is vandaag met een stijging van ruim +4% boven de $36.700 komen te liggen, een hoogtepunt van de afgelopen 1,5 jaar.

De verdere stijging van de Bitcoin koers heeft te maken met de verwachting dat er meerdere spot Bitcoin ETF’s goedgekeurd zullen worden door de Securities and Exchange Commission (SEC). Nu Bitcoin zijn hoogtepunt van 18 maanden heeft doorbroken, zou de weg vrij kunnen zijn voor een nieuwe crypto bull run voor Bitcoin en altcoins.

Bitcoin Koers Verwachting

Als we kijken naar de huidige Bitcoin koers, zien we dat we al een heel eind zijn gekomen in de afgelopen maand. De koers ligt namelijk ruim 30% hoger dan begin oktober en is verdubbeld in het afgelopen jaar.

Door deze extra stijging, blijft het 30-daagse moving average steeds verder boven het 200-daagse moving average uitstijgen. Dit wijst erop dat op dat Bitcoin ook op technisch gebied een sterke positie heeft.

Bitcoin koers grafiek

Het bijzondere is dat, ondanks de stijging van deze week, de Relative Strength Index (RSI) licht is afgekoeld. Hoewel de indicator zegt dat Bitcoin zwaar overbought is, blijft de koers stijgen. Dit komt onder andere door het aanblijvende optimisme van de markt, waardoor de RSI momenteel geen sterke invloed heeft op de Bitcoin koers

Nu de weg vrij lijkt te zijn voor Bitcoin, is het volgende target voor bulls het niveau van de $40.000. En wie weet hoe hoog Bitcoin nog kan gaan voor het einde van het jaar; historisch gezien vinden grote crypto rally’s plaats in de laatste maanden van het jaar.

Kan SEC Alle Spot Bitcoin ETF’s Goedkeuren?

Het optimisme rondom de spot Bitcoin ETF’s blijft hoog nu er gespeculeerd wordt over goedkeuring van meerdere SEC spot Bitcoin ETF’s voor de deadline in januari. Een spot Bitcoin ETF is erg bullish voor de Bitcoin koers, omdat institutionele investeerders hiermee de waarde van Bitcoin kunnen tracken zonder zelf te investeren.

Een analist van Bloomberg deelde deze week dat mogelijk alle 12 spot Bitcoin ETF’s in de VS goedgekeurd kunnen worden tussen 9 en 17 november. Mocht dit gebeuren, dan kan Bitcoin zelfs vanuit dit punt nog een significante stijging meemaken.

Hoe meer bedrijven een spot Bitcoin ETF aanbieden, hoe groter het aanbod wereldwijd kan worden. Zo heeft bijvoorbeeld China besloten om een spot Bitcoin ETF te lanceren in Hong Kong, waardoor ook investeerders uit China kunnen investeren in de asset.

Nieuw Hoogtepunt

Eerder dit jaar maakte een groot deel van de markt kennis met de spot Bitcoin ETF, waardoor de Bitcoin koers als gevolg steeg naar een jaarlijkse high rond de $31.474. Inmiddels is dit hoogtepunt doorbroken, wat voor de gehele crypto markt erg significant is.

Wanneer Bitcoin een nieuw hoogtepunt bereikt sinds een langere tijd, stijgen ook altcoins vaak in waarde en is er een mogelijkheid voor een nieuwe crypto bull run. Ook dit jaar zouden we nog een bull run kunnen krijgen als gevolg van de sterke Bitcoin koers.

Als we kijken naar het feit dat de laatste maanden van het jaar historisch gezien erg gunstig zijn voor crypto koersen, zouden we binnenkort tevens een nieuwe crypto bull run kunnen verwachten. Hierdoor kunnen niet alleen Bitcoin en de top 10 crypto’s stijgen, maar ook kleinere altcoins.

Kleine cryptomunten zijn vaak erg volatiel en kunnen tijdens een bull run voor enorme winsten zorgen. Laten we daarom kijken naar een aantal veelbelovende altcoins die in de laatste weken van dit jaar potentie hebben om veel waard te worden.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

De nieuwe Bitcoin ETF Token, die in de presale te koop is voor een lage prijs, heeft de afgelopen week veel aandacht gekregen nadat deze presale live ging. Er is in enkele dagen al meer dan $120.000 opgehaald en zou het binnen een week zijn doel van $420.000 kunnen bereiken.

Bitcoin ETF Token

Met het optimisme rondom de spot Bitcoin ETF, zou deze token erg veel in waarde kunnen doen stijgen, zeker als we nog een eindejaarsrally krijgen. De token is momenteel nog te koop voor $0,005 per stuk en kan gebruikt worden voor aantrekkelijke staking rewards voor passief inkomen.

De waarde van de BTCETF token zou kunnen stijgen aan de hand van nieuwe spot Bitcoin ETF goedkeuringen en de stijgende Bitcoin koers, maar ook door zijn burning mechanisme. Daarom is de Bitcoin ETF Token een van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment om voor een lage prijs te kopen.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een opkomend Bitcoin mining platform met zijn eigen stake-to-mine model. Zo kun je Bitcoins minen via de cloud, door BTCMTX tokens te staken voor mining credits, die je kunt gebruiken voor hash power.

Bitcoin Minetrix

Hoewel de spot Bitcoin ETF op de voorgrond staat, houden sommige investeerders ook rekening met de opkomende Bitcoin halving, die volgend jaar in april verwacht wordt. Een halvering van de block rewards voor miners zou verder kunnen bijdragen aan een stijging van de Bitcoin koers.

Investeerders kunnen ook inspelen op de Bitcoin halving door nu nog Bitcoins te minen. Met Bitcoin Minetrix, heb je hiervoor geen technische kennis of eigen hardware voor nodig. De BTCMTX token, die in de presale te koop is, kun je staken voor extra BTCMTX tokens en mining credits en kunnen aan het einde van dit jaar nog stijgen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
BitcoinSpot Bitcoin ETF

By Bart Klammer

Bart is een schrijver die erg veel waarde hecht aan het vertellen van de waarheid. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de blockchain sector steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt, heeft Bart als doel om een betrouwbare bron te zijn voor het laatste nieuws over de blockchain en cryptocurrency.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Cristiano Ronaldo betrokken bij rechtszaak om $1 miljard door samenwerking met Binance

Cristiano Ronaldo is betrokken geraakt bij een juridische kwestie. Een class-action rechtszaak van 1 miljard...

GFY elon musk Nieuws
Kan Elon Musk Crypto Wederom Boosten – Tirade Zorgt Voor Pump Nieuwe Crypto GFY Token, Kan Dit Meme Coin Crypto Hype Ontketenen?

Elon Musk heeft het wederom voor elkaar gekregen een hoofdrol te verdienen op het cryptotoneel,...

Nieuws
Wetgevers waarschuwen voor uitrollen digitale pond

Britse wetgevers roepen op tot voorzichtigheid bij de invoering van de digitale pond in de...

Nieuws
Bitcoin Update: Uitbraak en Nieuw hoogtepunt in 2023 met prijs van $39.000

Na weken van anticipatie en geduldig wachten is het eindelijk zover: Bitcoin heeft een opmerkelijke...

Uncategorized
‘Bitcoin president’ van El Salvador doet tijdelijk stap opzij om herkozen te kunnen worden

El Salvador's President Nayib Bukele, bekend om zijn steun aan Bitcoin als wettig betaalmiddel, heeft...

Lees meer