Bitcoin Koers registreert 125% Stijging Haalt Hoogste Punt 2023, Gaat Bitcoin Stijgen Naar Nieuwe ATH voor 2024

De groei van Bitcoin die eind oktober begon, is vooralsnog nog lang niet ten einde, zo doen de cijfers in ieder geval vermoeden. De grootste token ter wereld kent een indrukwekkende opmars, waarbij bulls momenteel een aanval op de $40.000 voor lijken te bereiden: ook wanneer dit level een te hoge resistance blijkt in december, heeft de token een goed jaar achter de rug: de huidige waard ($38.400) is de hoogste van het jaar. Verschillende financiële theorieën ondersteunen de stelling dat een verdere stijging in het verschiet ligt.

bitcoin 1-12-2023 hoogste punt
Bitcoin staat op het hoogste punt van de laatste 18 maanden. Bron: Tradingview

CryptoCon en de Alternate Theory

CryptoCon is een bekende crypto analist, die mede dankzij de creatie van de Bitcoin Halving Cycles theorie de nodige bekendheid heeft vergaard in de DeFi sector.  In de Bitcoin Halving Cycles theorie wordt er uitgegaan van een cyclus rondom de verschillende Bitcoin halvings, waarbij de top en de bodem liggen rondom 28 november, afhankelijk van het jaar. Volgens deze theorie zou rond 28 november 2025 de prijs van Bitcoin een nieuwe All Time High moeten kunnen halen.

Toch vond CryptoCon het nodig om nu met een andere theorie op de proppen te komen, die geheel toepasselijk ’the alternate theory’ genoemd wordt. In deze theorie is er sprake van verschillende fasen die opbouwen richting een topscore – waarna vervolgens een nieuwe crypto winter neerdaalt.

Volgens de Alternate theory hebben we nu de crypto winter al achter de rug, en is ook de accumulatiefase al afgerond. Daarmee zijn we momenteel bezig aan de preparatiefase, die de voorbereiding vormt op de komst van een nieuwe ATH. Deze zou, volgens de theorie, al in mei 2024 gehaald kunnen worden, en mogelijk rond de $100.000 kunnen liggen.

bitcoin halving cycle
Bron: CryptoCon

Halving en Spot ETF’s: a perfect storm?

Terwijl veel investeerders zich al aan het voorbereiden zijn op de aanstaande Bitcoin halving van 2024, zijn er ook veel investeerders die nog niet eens zo ver kijken: zij hebben hun ogen op het moment bovenal gericht op de goedkeuring en lancering van Spot Bitcoin ETF’s op de Amerikaanse beurzen.

De goedkeuring van deze producten, die volgens Bloomberg analist James Seyffart ergens tussen 5 en 10 januari zal plaatsvinden, kan zorgen voor een gigantische instroom van nieuw geld binnen de crypto sector. Dankzij deze beursproducten worden digitale tokens immers beschikbaar voor de meer traditioneel ingestelde Amerikaanse investeerders. Bovendien zal het feit dat grote partijen als BlackRock en VanEck hun steun uitspreken voor Bitcoin de token meer en meer normaliseren.

Nu de halving samen lijkt te vallen met de mogelijk enorme instroom aan nieuw vermogen valt het niet uit te sluiten dat Bitcoin in het voorjaar van 2024 een gigantische sprong zal maken. Mogelijk ligt een nieuwe ATH (momenteel $69.000) op de loer, en kan zelfs de $100.000 gehaald worden.

Dergelijke toekomstvisies maken het verleidelijk om nu in Bitcoin te stappen, maar het kan verstandig zijn om niet alleen op deze token in te zetten: met een diverser crypto portfolio maak je kans om grotere winsten. Wie op zoek is naar een aantrekkelijk alternatief dat de potentie heeft om hogere winsten te genereren dan BTC, raden wij Bitcoin Minetrix en de Bitcoin ETF token van harte aan.

Bitcoin ETF token – profiteer mee van goed nieuws rondom ETF’s

De Bitcoin ETF Token is geen Bitcoin, en ook geen Bitcoin ETF: het is een geheel nieuwe cryptomunt die investeerders in staat stelt maximaal te speculeren op de ontwikkelingen rondom Bitcoin ETF’s. Van de 2,1 miljard tokens zal in totaal 25% geburnd worden, op strategisch gekozen momenten.

Het team achter de token heeft vijf momenten uitgezocht waarop 5% van het token totaal uit de handel genomen zal worden. Bijvoorbeeld wanneer de eerste ETF’s gelanceerd zullen worden of wanneer Bitcoin de $100.000 haalt. Op deze momenten zal er een gigantische vraag naar crypto zijn, en door juist dan tokens uit de markt te halen kan de prijs extra snel stijgen.

Het is daardoor ook zeker mogelijk dat BTCETF veel sneller en harder in waarde stijgt dan andere tokens, Bitcoin zelf of spot Bitcoin ETF’s. Dat gegeven maakt deze presale token extra aantrekkelijk, en is ook de reden dat er al voor meer dan $2 miljoen in geïnvesteerd is. Ook meedoen kan gemakkelijk via de website van de Bitcoin ETF token, waar je voor $0,006 per BTCETF deel kunt nemen aan de presale.

 

Bitcoin Minetrix – Cloud Mining als toekomst?

Minstens net zo interessant als BTCETF is de nieuwe token Bitcoin Minetrix. Deze token komt met een revolutionair nieuw stake-to-earn mechanisme. Hiermee wed je als het ware op twee paarden.

Door Minetrix (BTCMTX) tokens te staken, krijg je uiteraard nieuwe Minetrix tokens uitgekeerd. Ook krijg je mining credits, waarmee je toegang krijgt tot de mining cloud van het platform. Door hierop in te loggen mine je Bitcoin (de originele) die in je wallet gestort zullen worden. Zo heb je als BTCMTX staker toegang tot twee verschillende tokens.

Bitcoin Mining in de cloud bestaat al langer, maar het Minetrix platform is het eerste volledige gedecentraliseerde, transparante platform waar je zonder grote aanbetaling aan mee kunt doen. De enige ingang naar de mijnschacht is de aankoop van Bitcoin Minetrix tokens, wat een verklaring is waarom deze presale zo goed loopt.

In korte tijd is al $4,6 miljoen opgehaald voor dit bijzondere project. De huidige prijs, $0,0119, is misschien wel de laagste prijs die je ooit nog voor deze token zou kunnen betalen. Het is dan ook extra aantrekkelijk om nu alvast in te stappen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

  By Tristan Fleerkate

  Eigenlijk per toeval is Tristan de wereld van het cryptonieuws ingerold. De sportverslaggever met een passie voor schrijven heeft echter een enorme interesse voor al het nieuws over politiek en economie. Naast vele uren vol onderzoek en speurtochten naar het laatste nieuws is Tristan een fanatiek hardloper, die meerdere marathons per jaar aflegt.

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  cardano koers Nieuws
  Arthur Hayes haalt uit naar Cardano: ‘Het is een shitcoin, een wannabe Ethereum’

  Arthur Hayes, medeoprichter van BitMEX, heeft onlangs felle kritiek geuit op Cardano (ADA), door het...

  Bitcoin whales Nieuws
  Whale koopt binnen 2 weken voor $178 miljoen aan ethereum

  Een onbekende whale heeft in 11 dagen tijd de gigantische hoeveelheid van 64.000 ethereum uit...

  bitcoin etf Nieuws
  Handelsvolume VanEck Bitcoin ETF schiet 1.400% omhoog

  De Spot Bitcoin ETF van het grote VanEck kende gisteren een hele bijzondere dag. Het...

  Michael Saylor MicroStrategy Bitcoin
  Michael Saylor Verklaart Eeuwige Liefde voor Bitcoin: MicroStrategy’s Oneindige Koopmissie

  Michael Saylor, voorzitter van MicroStrategy Incorporated, staat natuurlijk al lange tijd bekend om zijn steun...

  PlanB Nieuws
  ‘Bitcoin koers van 440.000 dollar tijdens deze cyclus?’

  De Nederlandse analist PlanB publiceerde in 2019 zijn beruchte Stock-to-Flow model voor bitcoin. Daarmee werd...

  Lees meer