Bitcoin Miner CleanSpark bereikt nieuwe mining mijlpaal: 445 BTC in juni

2018 totale weergaven

CleanSpark, een toonaangevend Bitcoin mijnbouwbedrijf, bereikte een belangrijke mijlpaal in juni, met het delven van 445 Bitcoin en het overschrijden van de halfjaarlijkse hashrate doelstelling van 20 exahashes per seconde (EH/s).

Verhoogde Bitcoin-productie

CleanSpark, een prominent Bitcoin mijnbouwbedrijf, rapporteerde het delven van 445 Bitcoin in juni, wat een productiestijging van 6,7% weerspiegelt. Het bedrijf overtrof ook zijn hashrate-doelstelling voor het midden van het jaar en bereikte 20,4 EH/s, meer dan het dubbele van de snelheid van december 2023.

Deze prestatie volgde op de installatie van nieuwe mijnbouwapparatuur op vijf onlangs verworven faciliteiten in Georgië, wat aanzienlijk bijdroeg aan de verhoogde hashrate.

Strategische focus op hashrate groei

In een verklaring op 2 juli benadrukte Zach Bradford, CEO van CleanSpark, de toewijding van het bedrijf om zijn mijnbouwcapaciteiten te verbeteren in plaats van te diversifiëren naar alternatieve inkomstenstromen.

“Terwijl onze collega’s andere inkomstenbronnen onderzoeken, zijn wij gefocust op het leveren van resultaten en het verhogen van onze Bitcoin mining hashrate en bijbehorende inkomsten,” aldus Bradford.

Overnames en uitbreiding

De strategische overnames van CleanSpark, waaronder een fusie met GRIID Infrastructure ter waarde van $155 miljoen, hebben de operationele capaciteit versterkt. Het bedrijf heeft nu 6.591 BTC in bezit, met een waarde van meer dan $4 miljard tegen de huidige prijzen, en verkocht slechts 8 BTC in juni.

Aandelenprestaties en toekomstplannen

Ondanks een lichte daling in de waarde van het aandeel op 2 juli, heeft CleanSpark een stijging van meer dan 50% gezien in 2024 en een stijging van 245% over de afgelopen 12 maanden, wat sterke prestaties en vertrouwen van investeerders weerspiegelt.

Het bedrijf blijft zijn activiteiten uitbreiden en streeft naar een toekomstige hashrate-mijlpaal van 50 EH/s.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....