‘Bitcoin prijs in 2030 naar $100.000’, aldus 10% beleggers in onderzoek

Beleggers zijn hoopvol over de toekomst van Bitcoin, zo blijkt uit nieuw onderzoek van Bitcoin bedrijf Genesis Mining.

Vlucht naar Bitcoin

Ruim 10% van de ondervraagden ziet de prijs in 2030 naar $100.000 schieten. Bovendien zeggen 55% van de respondenten dat Bitcoin een betere investering is dan aandelen, goud, vastgoed of de dollar. Beter dan Apple, Google, Facebook of goud kortom.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Genesis Mining uit Hong Kong heeft voor haar onderzoek een steekproef gehouden onder 1.000 Amerikaanse beleggers die 24 vragen voorgeschoteld kregen.

De voornaamste reden waarom deze beleggers vluchten naar Bitcoin omdat er sprake is van geldontwaarding. Zo maakte de Europese Centrale Bank bekend maar liefst 500 miljard euro bij te gaan drukken om de coronacrisis te beteugelen.

Marco Streng, CEO van Genesis Mining, licht toe:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]’We zijn al sinds 2013 actief met Bitcoin mining en geloven in deze techologie en asset. Deze onderzoeksresultaten bevestigen eens te meer dit geloof’.[/penci_blockquote]

Bitcoin prijs

De prijs van Bitcoin is vanwege diverse redenen relevant voor de verder ontwikkeling van het protocol. 2020 geldt als een jaar waarin de prijs een nieuwe all time high bereikte.

Volgens marktvolgers verkeerde de cryptomunt sinds juni 2019 in de eerste fase van een nieuwe bullish cycle en zitten we momenteel in de tweede fase.

Ook in deze online enquête zijn beleggers positief voor de toekomstige prijs van Bitcoin.

Volgens Genesis Mining was het onderzoek bedoeld om meer inzicht te verkrijgen in de beweegredenen om in Bitcoin te investeren.

De prijs in euro:

Lees meer over:
adoptieBitcoin nieuwsprijs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...