Bitcoin (BTC) Update: Koers breekt door $18.700, stijgt de prijs door?

Door CryptoCoinTalkEen nieuwe dag, een nieuwe recordprijs voor bitcoin in 2020. Op het moment van schrijven tikt de Bitcoin koers de $18.700 aan. Op de weg omhoog ligt niet gek veel weerstand meer. Daardoor zijn de barrières voor een nieuwe all time high ($20.000) ook zeer schaars.

Het is dus zeker niet onrealistisch dat we nog voor de kerst een nieuwe all time high neer kunnen zetten. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat we behoorlijk parabolisch aan het bewegen zijn en een stevige correctie van zo’n 30 a 40% mogelijk op de loer ligt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We gaan vandaag weer kijken naar wat we de komende tijd van de Bitcoin koers kunnen verwachten.

Daggrafiek Bitcoin koers

Op de daggrafiek zien we dat we boven het -1.618 fibonacci extensielevel komen. Dit is een belangrijk fibonacci level. Het is belangrijk dat we hier boven sluiten om een beweging richting de high te maken op $19.814.

In onderstaande grafiek zie je duidelijk dat de koers momenteel enorm hard stijgt.

Bitcoin daggrafiek

Bitcoin (BTC) Update: Koers breekt door $18.700, stijgt de prijs door?

Bitcoin prijs 4-uurgrafiek

Als we nu kijken naar de 4-uur-grafiek van de Bitcoin koers zien we dat we de $18.477 hebben gebroken. Het is belangrijk dat we boven dit level blijven om een verdere beweging omhoog te kunnen zien.

Wanneer we een Swing Failure Pattern (SFP) gaan neerzetten, oftewel een candleclose onder de weerstand krijgen, is de kans groot dat we naar de belangrijke zone bewegen richting de $16.000. Gezien het momentum is dat niet iets waar ik vanuit ga, maar het is wel belangrijk om in het achterhoofd te houden.

Bitcoin 4-uurgrafiek

Bitcoin (BTC) Update: Koers breekt door $18.700, stijgt de prijs door?

Wat gaat de prijs van bitcoin doen?

Kortom, de Bitcoin koers is nog altijd enorm bullish. Wanneer we de all time high breken gaan we waarschijnlijk acceleratie zien in de koers en zullen we een nog veel sterkere koersstijging gaan zien.

Het wordt een spannend einde van 2020.

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

De prijs in euro: