Bitcoin whale koopt de dip en verzamelt 12.340 BTC sinds 12 november

Een bitcoin whale maakt goed gebruik van de recente prijsdalingen. Een adres kocht recentelijk 120 extra bitcoin. Het totaal komt daarmee om 12.340 bitcoin sinds 12 november.

De wallet stopte tijdelijk met bitcoin kopen toen de koers recentelijk even kort boven de grens van $50.000 kwam. Het is niet bekend wie er achter deze grote stapel bitcoin zit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit adres kán een onbekend adres zijn van bijvoorbeeld een cryptobeurs. Maar er zijn relatief weinig transacties van en naar deze wallet, dus dat matcht niet met het beeld van een beurs of broker.

Het netwerk van bitcoin vereist geen identificatie van de persoon of entiteit, mede daarom blijft het bijna altijd gissen over wie er achter dit soort grote stapels bitcoin zitten.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwswhale

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...