Bitcoin Whales Maken Grote Bewegingen Terwijl BTC Handelt in Een Beperkt Bereik, Volgens Analysebedrijf Santiment

Nieuwe gegevens van marktinlichtingenbedrijf Santiment onthullen dat de populatie van grote bitcoin (BTC) whales op een niveau is dat in ongeveer 15 maanden niet is gezien.

Bitcoin

Santiment zegt dat het aantal portefeuilles dat tussen de 1.000 en 10.000 BTC bevat, toeneemt terwijl bitcoin blijft consolideren. Aan de andere kant constateert Santiment dat bitcoinwallets met 100 tot 1.000 BTC afnemen.

“Bitcoin beweegt zich tussen $41.000 en $44.000, maar whalewallets maken grote bewegingen. Aantal wallets met 1.000-10.000 BTC: 1.958 op 1 februari (meeste sinds november 2022). Aantal wallets met 100-1.000 BTC: 13.735 op 1 februari (minste sinds november 2022).”

Altcoins

Wat is er aan de hand op de altcoinmarkt?

Wat betreft andere digitale activa merkt Santiment op dat een trio altcoins – decentrale oracleprovider Chainlink (LINK), layer-2 scaling-oplossing Immutable X (IMX) en gegevensaggregator Pyth Network (PYTH) – elk vorige week winsten van minstens 23% behaalden.

Santiment merkt op dat er veel wordt gesproken over deze drie altcoins in het publiek, wat betekent dat FOMO (angst om iets te missen) rondom hen tot volatiliteit kan leiden.

“Chainlink (+34%), ImmutableX (+23%) en Pyth (+26%) hebben allemaal indrukwekkende marktkapitaalgroei doorgemaakt in de afgelopen week. Het mainstream publiek bespreekt ze in hoog tempo, wat betekent dat FOMO moet leiden tot hoge volatiliteit voor deze specifieke activa.”

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...