Bitget Wallet passeert TikTok en WhatsApp in Nigeriaanse App Store-ranglijst

938 totale weergaven

Bitget Wallet is gestegen naar de top van de Nigeriaanse App Store-tabellen en heeft belangrijke apps als TikTok en WhatsApp ingehaald, nadat concurrent OKX zich van de markt had teruggetrokken.

Nummer 1 op Nigeriaanse markt

Bitget Wallet staat momenteel op de eerste plaats in zowel de algemene als de financiële categorieën in de App Store van Apple in Nigeria en in de top vijf van de Google Play Store. Het aantal gebruikers van de wallet in Nigeria steeg in juni met een indrukwekkende 233%, waardoor het de eerste keuze is voor lokale cryptoliefhebbers.

Belangrijkste factoren achter het succes van Bitget Wallet

Het succes van Bitget Wallet wordt toegeschreven aan de uitgebreide ondersteuning voor meerdere mainnets en crypto-activa, waardoor een breed scala aan functies mogelijk wordt, zoals activabeheer, tokenhandel en interacties met Non-Fungible Tokens (NFT). Het platform biedt ook een Launchpad voor projectlanceringen, allemaal vanuit één geïntegreerd platform.

Verbeterde veiligheidsmaatregelen en vertrouwen van gebruikers

Alvin Kan, Chief Operating Officer van Bitget Wallet, benadrukte de geavanceerde beveiligingsmaatregelen van de wallet, waaronder Flashbots-integratie om aanvallen met maximal extractable value (MEV) tegen te gaan, meerpartijenberekening en wallet-abstractietechnologieën. Het platform ondersteunt ook hardware wallets en heeft een substantieel risicobeschermingsfonds van $400 miljoen dat gedeeld wordt met Bitget Exchange.

Groeiende populariteit in Nigeria en daarbuiten

De snelle groei van Bitget Wallet in Nigeria maakt deel uit van een bredere trend, met vergelijkbare adoptiestijgingen in Zuidoost-Azië, Europa en Rusland. De strategische focus van het platform op opkomende mogelijkheden binnen het ecosysteem van The Open Network (TON), waaronder trends zoals Telegram-minigames, is de sleutel geweest tot het aantrekken en behouden van gebruikers.

Samenvatting

De terugtrekking van OKX van de Nigeriaanse markt heeft de dynamiek verder verschoven ten gunste van Bitget Wallet, dat blijft groeien en zijn aanbod blijft uitbreiden. Nu Bitget Wallet zijn positie in Nigeria verstevigt, onderstreept dit de groeiende voorkeur voor gedecentraliseerde financiële oplossingen in de regio.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....