Bithumb Global kondigt Bithumb Token (BT) aan

Bithumb Global, één van de grootste en meest bekende crypto exchanges ter wereld, kondigt de langverwachte Bithumb Coin (BT) aan. BT wordt de native token van de recent gelanceerde Bithumb Chain.

De Bithumb Coin, met de ticket $BT maakt transacties mogelijk op de Bithumb Chain, waardoor vele use-cases geactiveerd kunnen worden. Bithumb Chain is gebouwd door top ontwikkelaars met ervaring op het gebied van IT, finance, security en cryptografie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: dit is een gesponsord bericht en géén beleggingsadvies.

Wat is Bithumb Coin?

Bithumb Chain is het decentrale open-source protocol waarop de producten, services, en infrastructuur van het Bithumb Family ecosysteem drijven en waarde kan worden verstuurd en opgeslagen.

Om het Bithumb Chain ecosysteem verder te versterken, werkt de Bithumb Family aan verschillende technologieën die aan het netwerk zijn toe te voegen, zoals EaaS (Exchange-as-a-Service) wat fungeert als uniek PSP protocol (Profit Sharing Protocol) waarmee gebruikers met een simpele klik gebruik kunnen maken van het platform. De Bithumb Coin (BT) zal worden gebuikt als incentive voor deelname aan het systeem.

De Bithumb Coin (BT) maakt transacties mogelijk op de Bithumb Chain en verzorgt het mechanisme om incentives en waarde binnen het protocol te faciliteren en over te dragen.

Het eerste doel van de Bithumb Coin (BT) is om de financiele stromen binnen het Bithumb Family ecosysteem, en dus duurzame ontwikkeling mogelijk te maken

De distributie van de Bithumb Coin (BT) is voorlopig als volgt verdeeld:
⦁ 30% incentives voor gebruikers van het platform
⦁ 30% trading incentives, waarbij een nader aan te kondigen punten systeem gebruikt zal worden
Verder zal de Bithumb Coin (BT) gebruikt worden voor het betalen van fees op het platform, gebruiksrechten van de Bithumb Chain en het betalen van transactiekosten op de Bithumb Global exchange. In de toekomst zullen er tevens nieuwe producten gelanceerd worden waarbij met de Bithumb Coin (BT) betaald kan worden.

Door middel van een system lease contract kunnen gebruikers hun BT ook leasen tegen een vergoeding.

Token hodlen

Het houden van BT geeft stemrecht in het bestuur van Bithumb Chain, onder andere bij de nominatie van nieuwe project listings. Uiteindelijk kunnen deelnemers in het Bithumb Chain ecosysteem dus meebeslissen over de richting en de ontwikkeling van het netwerk, maar ook in de investeringsstrategie van Bithumb Chain.

Hierbij valt te denken aan bepaalde privileges bij de marketing activiteiten zoals extra tickets in de BG Staging loterij en hogere rentetarieven bij het staken van tokens.

Er zijn dus vele voordelen verbonden aan het houden van BT tokens en het deelnemen in Bithumb Chain.

De relatie tussen Bithumb Coin (BT) en Bithumb Chain

25% van de BT token distributie is gereserveerd voor chain development en duurzaamheid. De relatie tussen Bithumb Chain en BT kan misschien nog wel het best vergeleken worden met een ‘slimme’ stad die aangesloten is op de blockchain. Bithumb Chain is in die vergelijking de stad, terwijl de verschillende onderdelen van de Bithumb Family de gebouwen zijn.

Bithumb Coin (BT) dient in dit voorbeeld dan als het wegennet tussen de individuele gebouwen en stadsdelen. Een voorbeeld: BT token houders kunnen middels staking een community node draaien op het Bithumb Global platform om zo deel te nemen aan Bithumb Family listing nominaties.

50% van de omzet van het platform zal gebruikt worden om BT tokens terug te kopen van de markt, zodat uiteindelijk 150 miljoen BT tokens over blijven. Bithumb Coin (BT) zal de overdracht van waarde en informatie op de Bithumb Chain faciliteren en daarmee direct ook de duurzaamheid van alle on-chain producten, platformen en services promoten.

In totaal worden er slechts 300 miljoen Bithumb Coin (BT) tokens gecreëerd, wat deze tokens direct schaars maakt. Houd voor meer details de Bithumb Global website in de gaten.

Over Bithumb

Bithumb Korea is een van ‘s werelds grootste exchanges. Vandaag de dag heeft Bithumb Korea een marktaandeel van 75,7% van alle Bitcoin transacties in Korea, wat neerkomt op ongeveer 15% marktaandeel wereldwijd.

Bithumb is hard op weg om een van de meest gebruiksvriendelijke digitale ecosystemen te worden, waarbij cyber security en het bieden van een enorme liquiditeit zeer hoog in het vaandel staan. Bithumb Chain en de 8 miljoen Bithumb Family leden die al in het ecosysteem deelnemen gaan een zonnige toekomst tegemoet!

Bithumb Global is de tak van Bithumb Korea die zich richt op wereldwijde adoptie. Bithumb Korea is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld, met een transactievolume van meer dan 1 biljoen Amerikaanse dollar.

Deze firma is ontwikkeld om de handelaren vanuit de hele wereld te kunnen faciliteren en betrekken in de handel van digitale assets.

Het probeert een gebruikersvriendelijk ecosysteem te zijn wat voldoet aan de internationale standaarden voor onder andere de beveiliging. Een wereldwijd platform is ook beter voor de liquiditeit van alle activa.

Voor meer informatie bezoek de website van Bithumb.

Disclaimer: dit is een gesponsord bericht en géén beleggingsadvies.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...